Programació TV3

Divendres, 17 febrer de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Àngel Miret, coordinador del comitè operatiu per a l'acollida de refugiats a Catalunya. Després s'entrevista Anna Veiga, biòloga de l'Hospital Quirón-Dexeus, que explica els canvis en el perfil de persones que demanen fer tractaments de reproducció assistida. A continuació, el duet Obmud, eliminat a l'última ronda d'Oh Happy Day, parla del seu pas pel programa. A partir de les 12.00 h, l'espai para especial atenció a la sentència del cas Nóos, que es fa pública a Palma. A més, diputats de totes les formacions polítiques del Parlament comenten els fets més destacats de la setmana a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Avui visita el programa el paisatgista i dissenyador de jardins Jorge Muñiz, amb qui el Rafel dóna a conèixer els festivals de plantes més espectaculars del món. També mostren com ser creatiu amb un hort urbà que es tingui a casa. Així mateix, Jaume Pinyol fa espeleologia i descobreix una cova aquàtica.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Croquetes de pollastre a l'ast
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
Amb la Bibiana absolutament perduda, hi ha algú que li pot proporcionar una coartada: l'Àxel. Avui es veu obligat a explicar el que amaga. Per la seva banda, la Maribel i el Quiroga tornen a quedar, confiant que aquest cop no hi haurà imprevistos. A més, la Menchu soluciona el problema de la Lídia amb el Borràs i també aconsegueix que la seva amiga li faci cas en un tema molt delicat: l'Omar.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Divendres
Com cada divendres, el programa analitza què ha passat a La Riera al llarg de la setmana. A més, visita el programa Enric Álvarez, cap de psiquiatria de l'Hospital de Sant Pau, que comenta una notícia de The New York Times que diu que un grup de psicòlegs, psiquiatres i treballadors socials estatunidencs està preparant un informe que assegura que el president dels Estats Units, Donald Trump, és una persona incapaç d'exercir de president amb seguretat. L'espai també es pregunta per què el ballet s'està tornant a posar de moda. Finalment, Marc Giró torna amb la seva secció Bones maneres.
Altres
Durada: 165'
19.15
El Faro, cruïlla de camins
El Víctor rep una foto de la Julia amb una nota en què li retreu la seva desatenció. Al Faro, el Damián veu perillar la seva feina. Confiada que deixa la bugaderia en bones mans, la Fina surt a passejar amb el Diego i, en un descuit, el perd. L'Eva el va a buscar i el troba, però la badada de la Fina fa pensar a l'Ángela que potser caldrà que el tingui la Carmen més sovint.
Sèries
Durada: 60'
20.15
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
El programa intenta treure un somriure tot i la dolorosa ressaca de la jornada de Champions per al Barça. A més, se sap quina és la paraula prohibida per als seguidors de l'Espanyol i es pot veure un dels jugadors de futbol més tramposos. També, com cada setmana, els espectadors han inundat la redacció del programa amb vídeos domèstics que recull el concurs Zona web. I es repassen les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport, com el llistó elàstic que es va enredar en un corredor durant una prova atlètica.
Altres
Durada: 35'
22.30
La gran pel·lícula: Agent doble
Colette McVeigh, activista de l'IRA, és capturada per l'MI5 després d'un atemptat fallit a Londres. Li ofereixen la possibilitat d'evitar la condemna si es converteix en informadora de l'espionatge britànic.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.10
Tria 33
Amb motiu del centenari de la mort de René Magritte, Laura Sangrà fa avui una proposta surrealista. Parla de la Galeria Mayoral, que exposa el que ja és l'exposició més visitada en tota la seva història: Dones surrealistes. També parla de l'editorial Taschen, que acaba de publicar una nova edició del receptari surrealista que van confeccionar Gala i Dalí el 1973.
Altres
Durada: 20'
00.30
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.00
El Faro, cruïlla de camins
El Luis se sent cada vegada més pressionat i ha pres una decisió: reconèixer per fi la seva paternitat. Mentrestant, l'Iván està més obsessionat que mai a conèixer la identitat del seu pare. El Ricardo, per la seva banda, està trist i necessita veure el Diego.
Sèries
Durada: 45'
02.45
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.15
Cava de blues
Martini Surfers. Espai musical dedicat al blues.
Altres
Durada: 45'
04.00
Fusió i swing a l'estudi
Àlex Ventura, Teràpia de Grup. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.45
Jazz a l'estudi
Jon Robles Group. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 15'