Programació TV3

Dilluns, 27 febrer de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona. Durant la tertúlia se segueix amb atenció el judici a Francesc Homs, es parla de l'obertura del Mobile World Congress i es fa una repassada de la gala dels Oscars de diumenge. Després el programa entrevista Pau Donés, cantant del grup Jarabe de Palo, que explica els projectes que prepara per al 2017, tot i el seu delicat estat de salut. Per acabar, s'analitza l'actualitat del matí a la taula final del programa.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Aquest hivern hi ha hagut nombroses llevantades que han deixat el Pirineu Oriental ple de neu, com feia anys que no es veia. L'acumulació inusual de neu ha obligat els tècnics en nivologia i els artificiers a provocar allaus controlades per evitar mals majors. L'Eloi ensenya la feina que es fa per avaluar el risc d'allaus i protegir un espai tan concorregut a l'hivern com la Vall de Núria.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Carn d'olla
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 10'
15.50
La Riera
Pel bé de l'Adrià, la Lídia i la Mercè haurien d'arribar a un acord. El nen ho està passant molt malament. Mentrestant, la Bibiana està molt a gust amb l'Àxel, però la Maria se sent incòmoda amb tanta proximitat. A més, la Maribel descobreix que la Candela està sortint amb el Bruno, cosa que no li fa cap gràcia.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Divendres
El magazín analitza l'actualitat política, social i cultural del cap de setmana. La tertúlia para atenció al judici a Francesc Homs pel 9-N, que comença avui mateix. També es repassen les anècdotes, les declaracions i els moments estel·lars de la gala dels Oscars de diumenge. A més, es fa un repàs de l'última gala del programa Oh Happy Day. Per la seva banda, Espartac Peran visita aquesta setmana el Prat de Llobregat, on descobreix la relació de la ciutat amb el món del cinema.
Altres
Durada: 175'
19.25
El Faro, cruïlla de camins
Ara que sap que la Feng no està malalta, el Víctor es penedeix d'haver-s'hi casat. La Carmen, per la seva banda, obliga l'Ángela a portar-li el Diego si no vol que el Ricardo sàpiga que la Fina la va amenaçar amb un ganivet. Al Faro, mentrestant, la picabaralla que mantenen el Damián i el Jesús acaba la paciència de la Fina, que decideix cancel·lar el viatge per anar a veure el Gaspar.
Sèries
Durada: 50'
20.15
Tot o res
Concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements de cultura general. El programa enfronta cada dia un concursant, candidat a emportar-se un gran premi, contra tres aspirants que volen ocupar el seu lloc i contra una pregunta final amb la qual s'ha de jugar a tot o res.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Crackòvia
El programa dona ànims al Barça perquè pugui remuntar contra el PSG, i per fer-ho versiona el tema inicial de la sèrie de dibuixos Dragon Ball Z, cantada per la veu original. També s'organitza un càsting per trobar l'entrenador que substituirà Luis Enrique a la banqueta culer, on Risto Mejide, Àngel Llàcer i José Corbacho son els encarregats d'escollir-lo. Mentrestant, Lucho, Josep Pedrerol i el Cholo Simeone fan teràpia amb Zidane per aprendre a contenir la seva agressivitat. D'altra banda, Manolo Lama estrena una nova secció en què entrevista els traïdors més famosos de l'esport, Traidores 2.0, i Tomás Roncero torna a trepitjar el plató de Periodismo Deluxe.
Altres
Durada: 40'
22.35
El crac
El gran suquet
Amb la Sandra a casa recuperant-se de l'accident, la Laura passa a ser el centre de totes les atencions dels homes de la companyia, que intenten aprofitar-se de la situació.
Sèries
Durada: 55'
23.30
El crac
La gran depre
En una nit de depressió, el Joel coneix Gordon Gold, famós productor de Hollywood i veí d'habitació de l'hotel on s'allotja. Per això, quan la Kitti anuncia la suspensió del rodatge per manca de diners, el Joel veu en el seu amic Gold la solució als seus problemes. El Gold, agraït amb el Joel per haver-lo salvat d'un afer sexual molt lleig, inverteix en la producció. Però el Nico, deprimit pel nou gir que ha pres la pel·lícula, sorprèn el Joel per on menys s'ho espera.
Sèries
Durada: 60'
00.30
Tria 33
El cicle La revolució dels gèneres. La construcció d'estereotips en la ficció és la primera proposta de la setmana. La Sala Beckett ha programat quatre setmanes de conferències i espectacles per reflexionar sobre els models i esquemes culturals de gènere dominants. A l'espai del reportatge, Peté Soler entrevista Mercè Sampietro, protagonista de La senyora Florentina i el seu amor Homer.
Altres
Durada: 15'
00.45
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.15
El Faro, cruïlla de camins
El Damián i l'Eva volen que l'Ángela trobi un home que la faci feliç i li creen un perfil a internet. El Víctor, per la seva banda, està penedit de la seva reacció davant l'error comès per la Feng. Aquesta només pensa a fer les maletes i tornar al seu país.
Sèries
Durada: 50'
03.05
Ritmes a l'aula
Dácil. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.35
Cava de blues
Big Dani Pérez Orgànic Trio. Espai musical dedicat al blues.
Altres
Durada: 50'
04.25
Fusió i swing a l'estudi
Barcelona Swing Serenaders. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.10
Jazz a l'estudi
Joan Monné Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 50'