Programació TV3

Dissabte, 25 març de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 290'
10.50
Acció política
En el programa d'avui, s'analitza l'escenari polític després de l'aprovació dels pressupostos. La sentència del TC contra Francesc Homs també té el seu temps a l'espai, en el qual també es parla del Saló de l'Ensenyament, s'ofereix el perfil de la diputada Hortènsia Grau i el cantautor Feliu Ventura opina sobre el món de la política.
Altres
Durada: 30'
11.20
Valor afegit
La bombolla dels polígons industrials
Avui es parla de la bombolla dels polígons industrials. Després d'uns anys en què semblava que cada municipi havia de tenir un polígon com a instrument indispensable d'expansió econòmica, el resultat és que ara el 40 per cent de la seva superfície total a Catalunya és buida.
Altres
Durada: 35'
11.55
Tot un món
Entre xarxes i mitjans/Roba amb ànima
Miriam Hatib és analista de dades i col·laboradora habitual en diferents mitjans de comunicació. La Miriam reivindica la manca de representació de dones i, sobretot, de filles d'immigrants, en els mitjans. Raju Thapa i la seva dona estan al capdavant de Firiri, un projecte de roba sostenible fabricada al Nepal, el país d'origen del Raju.
Altres
Durada: 15'
12.10
Bogeria a la pastisseria
El Pedro és el malalt de cor que en l'anterior capítol va homenatjar els metges que li havien salvat la vida. Però en aquest capítol es giren les tornes. Ara és la família del Pedro la que, secretament, encarrega al Christian un pastís sorpresa per celebrar la total recuperació del trasplantat.
Altres
Durada: 60'
13.10
Crackòvia
Avui es visiten, juntament amb Florentino Pérez i Josep Pedrerol, els laboratoris secrets on el Reial Madrid fabrica les boles calentes de la Champions. Mentrestant, Luis Enrique vol saber si el seu segon entrenador al Barça, Juan Carlos Unzué, està preparat per dirigir l'equip. A més, es revelen les imatges exclusives sobre un nou acord entre el Barça i el València, i torna Paco Alcácer per donar consells a aquells que més ho necessiten.
Altres
Durada: 45'
13.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La bona vida em mata
Una advocada d'èxit és ingressada en un centre de rehabilitació en plena investigació d'un cas important. Allà, dos pacients una mica excèntrics acaben ajudant-la a resoldre'l.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Pel·lícula: La bala de l'assassí
L'agent de l'FBI Digs Robert és cridat per un ambaixador de gran importància per localitzar un assassí que es va retirar a Sofia, Bulgària, i es dedica a assassinar els terroristes més buscats d'Europa. Durant la seva investigació, el Robert es creua amb una sèrie de personatges sospitosos.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.45
Pel·lícula: El bon metge
El doctor Martin Blake coneix una jove de 18 anys anomenada Diane que pateix d'una infecció de fetge. Amb la seva millora de salut, l'autoestima del jove doctor augmenta. No obstant això, alhora creix també la seva por a perdre-la, de manera que decideix mantenir-la malalta.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.20
Ja t'ho faràs
El cunyat del Rafel dubta que sigui capaç d'aprofitar uns tubs de PVC que li han sobrat a la feina, i ell, molt enfadat, decideix fer-ne una cadira. També fa uns estalvis amb llistons de fusta i un pitet impermeable, molt original, per no tacar-se de salsa en una calçotada.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Oh Happy Day!
Gala 9
El programa d'avui ve carregat d'emoció, sorpreses inesperades i grans actuacions. Els cinc grups que han arribat fins aquí canten dues cançons cadascun i, al final del programa, es descobreix quins seran els quatre semifinalistes d'aquesta quarta temporada.
Altres
Durada: 120'
23.55
Oh Happy Day!
Cançons populars i tradicionals
Selecció de cançons populars i tradicionals interpretades en temporades anteriors del programa.
Altres
Durada: 65'
01.00
Tria 33
Laura Sangrà inicia el programa amb una selecció d'art en la qual proposa visitar les exposicions de tres artistes que treballen amb el seu cos. La primera és de l'artista portuguesa Helena Almeida, que presenta Corpus a l'Institut Valencià d'Art Modern. Esther Ferrer, coneguda per les seves performances i els seus autoretrats, presenta Autogestió a la Fundació Miró. L'última és la proposta del fotògraf i retratista Peter Hujar, a qui es dedica una gran exposició a la Fundació Mapfre. I a continuació, Laura Sangrà entrevista Frederic Amat amb motiu de Zootrop, la retrospectiva que ha organitzat la Pedrera sobre aquest artista i escenògraf català.
Altres
Durada: 10'
01.10
El Faro, cruïlla de camins
La Feng ja té una resposta a la proposta de matrimoni del Víctor. No obstant això, el Manuel busca el seu nom per internet i descobreix alguna cosa sobre la noia que podria canviar els fets. Mentrestant, al Faro, l'Eva rep una inesperada proposta per part del Ricardo.
Sèries
Durada: 115'
03.05
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.35
Cava de blues
JG Acoustic Gang. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.20
Fusió i swing a l'estudi
Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.05
Jazz a l'estudi
Juliane Heinemann. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'