Programació TV3

Dilluns, 1 maig de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Pel·lícula: L'últim llop
Any 1969. Chen Zhen, un jove estudiant de Pequín, és enviat a la Mongòlia interior per educar una tribu de pastors nòmades. Allà, el Chen ha d'adaptar-se a una vida hostil i vertiginosa, una vida condicionada per una de les criatures més temudes i reverenciades de la terra: el llop.
Pel·lícules
Durada: 120'
12.05
Pel·lícula: La gran aventura del dofí Winter
Mentre neda lliure, una jove dofí queda atrapada en una trampa per a crancs que li malmet greument la cua. És rescatada i transportada al Clearwater Marine Hospital, on l'anomenen Winter. Però la seva lluita per sobreviure tot just comença ara.
Pel·lícules
Durada: 115'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Pel·lícula: La parella de l'any
Per a la Kiki, maldestre i acomplexada, la vida al costat de la Gwen, una actriu de Hollywood molt cotitzada, mai ha estat fàcil. No obstant això, encara és pitjor quan accepta ajudar la Gwen i l'exmarit, l'Eddie, a promocionar la seva última pel·lícula.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.30
Pel·lícula: La importància de ser Franc
El Jack té un secret, porta una doble vida. Mentre gaudeix d'una vida tranquil·la al costat de la preciosa Cecily, quan ho necessita, se'n va a Londres, on es fa passar pel seu germà imaginari, Ernest Worthing.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Pel·lícula: Coneixeràs l'home dels teus somnis
Una nit, l'Alfie desperta sobtadament espantat per la idea de morir. Abandona l'Helena, la seva dona durant 40 anys, i decideix reviure els plaers de la seva joventut. L'Helena, destrossada, després d'intentar suïcidar-se i sense trobar consol en la medicina ni en la teràpia, recorre a una endevina, la Cristal, i s'entrega als seus consells en cos i ànima. Així aconsegueix per fi la serenitat que buscava.
Pel·lícules
Durada: 110'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Crackòvia
Al programa d'avui, es reviu el derbi entre l'Espanyol i el Barça, i s'esbrina l'origen de la mala relació entre Luis Enrique i Quique Sánchez Flores. A més, es descobreix com s'han incrementat els beneficis en les empreses de fabricació de maletins, des que la lliga està tan ajustada. Finalment, es presenta el nou trident del Barça, i el Cholo Simeone ensenya als aficionats del Barça com animar l'Atleti perquè guanyi al Reial Madrid en la Champions.
Altres
Durada: 40'
22.35
Nit i dia
Kevin
Mentre els forenses fan l'autòpsia al jutge Vallejo i Martí Miró pren totes les mesures possibles per no ser imputat en el cas Gangrena, la troballa accidental d'un cadàver momificat fa pensar a la policia que es podria tractar d'una persona desapareguda a Barcelona el 1992.
Sèries
Durada: 70'
23.45
En sèrie
Localitzacions
A Nit i Dia no hi ha platós. Tot es roda en escenaris naturals. Jaume Jordana, localitzador professional d'escenaris cinematogràfics, mostra com va anar el procés de selecció dels espais on s'ha rodat la segona temporada de la sèrie.
Documentals
Durada: 25'
00.10
Nit i dia
Víctimes
L'aparició d'una altra dona assassinada al seu domicili provoca que la sospita de l'existència d'un assassí en sèrie a Barcelona prengui una dimensió mediàtica. Fermí Cases, un prestigiós jutge d'instrucció, agrupa tots els casos, mentre la policia troba una primera pista sobre l'autor dels crims. En paral·lel, a Sara Grau, que se sotmet a un primer intent de fecundació assistida, l'espera una pertorbadora sorpresa. Amb audiodescripció per la TDT.
Sèries
Durada: 60'
01.10
Tria 33
La selecció personal de Júlia Bertran proposa una mirada a la Fira Trapezi Reus d'aquest any. La fira arriba a la 21a edició amb una programació molt variada en estils i disciplines i setanta espectacles. I a continuació, Peté Soler conversa amb l'actriu Carmen Machi, que protagonitza La autora de las Meninas al Teatre Goya fins al 4 de juny.
Altres
Durada: 15'
01.25
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.55
Ritmes a l'estudi
Phat Fred. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
The Suitcase Brothers. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Juliane Heinemann. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 65'