Programació TV3

Divendres, 30 juny de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Miquel Iceta, primer secretari del PSC. Després, es parla amb les noies que aquest any han aconseguit la millor nota a la selectivitat i es comenten les estrenes de cinema, com Estiu 1993. Se'n parla amb la seva directora, Carla Simón, i els intèrprets David Verdaguer i Bruna Cusí. Finalment, Ricard Ustrell dona pistes del programa especial d'El suplement, i Núria Jorba es planteja si les parelles obertes funcionen o no.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
A l'edifici central de la Universitat de Barcelona hi ha un jardí de 10.000 metres quadrats i 250 espècies diferents de plantes. Ara s'ha creat una ruta botanicoliterària, en què moltes plantes es relacionen amb obres literàries. El Rafel ha estat a la UB i ha passejat amb els autors per aquest jardí.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Gambes de Vilanova a l'estil cajun
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 15'
16.00
Nashville
El primer de tenir una altra oportunitat
Mentre el Will intenta treure's de sobre les acusacions de la premsa, l'Avery s'esforça per passar temps al costat de la Juliette i el Gunnar rep males notícies sobre el Micah. La Rayna, mentrestant, ultima els preparatius del seu esperat casament amb el Luke, però no pot evitar que l'assaltin els dubtes.
Sèries
Durada: 50'
16.50
Unitat d'investigació
Cor de pedra
El Luc té un accident fent espeleologia amb uns amics. Quan la Nadia va al lloc dels fets amb el pare del Luc, s'adona que a l'entrada de la cova hi ha indicis d'haver-hi hagut una explosió.
Sèries
Durada: 65'
17.55
Divendres
El programa proposa un seguit d'activitats per aprofitar el bon temps i les possibilitats que ofereixen les capitals catalanes. Marc Giró torna amb la seva secció de bones maneres i ensenya com comportar-se amb elegància en la vida quotidiana. Per acabar, s'analitza l'actualitat política, cultural i social de la jornada.
Altres
Durada: 185'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
Els espectadors han aportat les seves idees originals a les piscines i segueixen sorprenent tothom amb els seus vídeos al concurs Zona web. A més, se segueixen repassant les imatges més espectaculars i divertides de tota la temporada, a més d'algunes d'actuals.
Altres
Durada: 40'
22.40
La gran pel·lícula: Menja, resa, estima
Després de diversos fracassos sentimentals, una dona decideix trobar-se a si mateixa a través d'un viatge per Itàlia, l'Índia, Bali i Indonèsia. Liz Gilbert tenia tot el que una dona pot somiar: un marit, una casa i una carrera brillant, però estava perduda, confusa, insatisfeta. Un cop divorciada, i després d'un període de reflexió, decideix abandonar la seva acomodada vida i ho arrisca tot per emprendre un viatge al voltant del món.
Pel·lícules
Durada: 140'
01.00
Pel·lícula: Hi havia una vegada a la Xina III
Fei Hung Wong se'n va a Pequín a visitar el seu pare, un mestre de la dansa del lleó. Des d'aquest moment, el jove ha de defensar l'escola del seu pare d'una escola rival.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.50
Tria 33
Festivals d'estiu de música d'arrel
Amb l'estiu arriben els festivals de música. Pau Benavent recomana l'Ethno Catalonia a Banyoles, el Festival de Cultures del Pirineu a Valls d'Àneu i el Rubifolk de Rubí. Finalment, va fins a Benlloc, on aquest any se celebra un festival que porta artistes com Oques Grasses, Manel, Pepet i Marieta, Borja Penalba i Mireia Vives.
Altres
Durada: 5'
02.55
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
04.25
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
05.25
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 35'