Programació TV3

Divendres, 18 agost de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Els matins d'estiu
El programa entrevista avui Enric Morist, president de la Taula del Tercer Sector, per tractar la situació de la pobresa a Catalunya. El magazín també explica les aplicacions de la realitat virtual a la vida.
Altres
Durada: 115'
13.25
Cuines d'estiu
Operació biquini acabada
En la seva versió estiuenca, el programa culinari del migdia proposa plats de temporada que s'adapten a qualsevol imprevist. Les cuines passen a l'exterior i el programa es retransmet des de la terrassa de La Daurada Beach Club, de Vilanova i la Geltrú.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Segon origen
Tota la humanitat s'ha esvaït. Els únics supervivents, l'Alba, de 20 anys, i el Dídac, de 10, viuen en un món completament arrasat. Per sobreviure en aquest planeta en ruïnes han de començar de nou. Junts han de reconstruir no només les seves vides, sinó també la vida de tota la humanitat. Perquè quan tot sembla perdut, l'amor és l'únic manual de supervivència.
Pel·lícules
Durada: 130'
17.50
Unitat d'investigació
Minusvalidesa
La Unitat d'investigació es una secció especial de la gendarmeria responsable dels casos més complexos. A Bordeus i Niça, segrestos de nens, desaparicions o delictes sexuals són el pa de cada dia d'aquests investigadors.
Sèries
Durada: 130'
20.00
Afers exteriors
Corea del Sud (I)
A Corea del Sud hi ha una obsessió per semblar occidental i hi ha molts coreans que se sotmeten a cirurgia estètica per semblar-ho. En aquest país, a més, hi ha una estreta relació entre l'alcohol i la vida laboral.
Documentals
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La gran pel·lícula: I aquí us deixo
Quan mor el seu pare, quatre germans grans, colpejats per les seves vides d'adults, es veuen obligats a tornar a la seva casa de la infantesa. Aquí han de viure sota el mateix sostre durant una setmana, juntament amb la seva mare, excessivament xerraire, i una gran varietat de cònjuges, exparelles i antics pretendents.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.45
Pel·lícula: Mr. Magorium i la seva botiga màgica
El Sr. Magorium, propietari d'una botiga de joguines màgica, decideix retirar-se i traspassar la seva botiga a Molly Mahoney, la seva fidel encarregada. No obstant això, la botiga, que té vida pròpia, es rebel·la contra la jove en adonar-se que no confia en ella mateixa.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.20
Gran reserva
Xou: Paco Morán
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 50'
02.10
Ritmes a l'aula
Arturo Blasco Quartet. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
02.40
Cava de blues
Martini Surfers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.25
Fusió i swing a l'estudi
Àlex Ventura-Teràpia de grup. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.10
Ritmes a l'estudi
Zayas. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
05.10
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 40'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'