Programació TV3

Dijous, 16 novembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Meritxell Serret, exconsellera, contra qui l'Audiència Nacional ha dictat una euroordre de detenció i entrega, des de Brussel·les. Així mateix, mentre se celebra la 23a conferència de les Nacions Unides sobre el clima, s'aborden els problemes i reptes que afronta el planeta amb el climatòleg Òscar Saladié i amb els principals responsables de l'exposició al CCCB Després de la fi del món .
Altres
Durada: 240'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Hamburguesa de carbassa i bròcoli
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
15.50
Com si fos ahir
La Gemma vol que el Manel deixi de treballar a la botiga i demana a la Sílvia que li rescindeixi el contracte. Aquesta no hi està disposada, tot i que veu que el Jordi tracta millor el fill de la Gemma que el seu propi fill. A més, la Júlia no vol tornar a veure el Pep, però no explica per què a la seva mare. L'Eva ho diu al Pep i ell s'ho pren molt malament. I el Vicenç ha localitzat per internet un llibre que feia temps que buscava, però no se'l vol comprar perquè és car, i a la Joana li sap greu.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Tarda oberta
Magazín d'entreteniment amb dues parts ben diferenciades, un talk show d'una banda, i un espai protagonitzat per l'humor, de l'altra.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
La interferència de Rússia al procés català és un concepte que plana sobre l'actualitat d'aquesta setmana. Per sortir de dubtes, Albert Rivera i Inés Arrimadas viatgen al Kremlin per trobar-se amb Vladímir Putin. Mentrestant, el PDeCAT, ara amb el nom de Junts per Catalunya, intenta trobar el màxim suport possible escudant-se darrere de Carles Puigdemont. A més, Miquel Iceta exposa la llista Junts pel Seny, conformada per Ramon Espadaler, Carlos Jiménez Villarejo i molts d'altres. I un professor es troba amb el dilema de com explicar els fets de l'1 d'octubre.
Altres
Durada: 40'
22.35
Estàs igual!
El poder del riure
L'any 1976, un grup d'amics formen un grup d'animació per acompanyar i fer riure els nens ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu. Ells van ser els pioners dels Pallapupas, un grup de pallassos que encara funciona en l'actualitat i que avui en dia també col·laboren amb altres hospitals. Ara l'Àngel, un dels impulsors de la idea, vol repetir una foto que es van fer a Sant Joan de Déu i retrobar-se amb aquella gent amb qui va començar l'aventura.
Altres
Durada: 55'
23.30
Quan arribin els marcians
Girs de guió
Espai que combina l'actualitat amb la contemporaneïtat cultural, la informació, la divulgació i l'oci. En aquest primer programa, es parla dels girs de guió, de l'última novel·la de Roberto Saviano, de Narcos i de la pel·lícula Blade Runner 2049, estrenada recentment. Així mateix, es fan diverses propostes culturals, entre les quals destaca Cabaret, representada aquests dies al Teatre Victòria de Barcelona. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 30'
00.00
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.45
Gran reserva
Cultura: Carles Sabater i Juanjo Puigcorbé
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.40
Ritmes a l'estudi
Zayas. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Jazz a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Blues a l'estudi
Lluís Coloma. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 15'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'