Programació TV3

Divendres, 17 novembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista David Bonvehí, coordinador d'organització del PDeCAT, l'últim dia per presentar candidatures per a les eleccions del 21-D. A la tertúlia hi intervenen Elisenda Paluzie, Isabel Vallet, Josep Curto i Carles Monguilod, amb la incorporació del periodista i escriptor John Carlin. A més, tres mesos després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, el programa parla amb Lurdes Vidal, directora de l'Àrea del Món Àrab de l'IEMed; Mohamed El Amrani, president de Xarxa de Convivència, i Anna Teixidor, especialista en jihadisme de TV3, amb la incorporació de Montsina Llinós, regidora i responsable del nou pla de convivència de Ripoll.
Altres
Durada: 240'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Lioneses de trufa i nata
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
15.50
Com si fos ahir
El Pep està sotmetent l'Eva a una pressió del tot injusta a Adalisa. Ella queda amb l'Andreu per airejar-se, però l'Andreu només pensa en la Gemma. La Sílvia proposa al Jordi desfer-se del Manel, però ell diu que ni parlar-ne. A casa dels Quílez hi ha molt mal ambient perquè el Jordi i l'Eloi no se suporten, i a sobre l'Anna s'assabenta que el Jordi no ha fet testament. A més, el Miquel aconsegueix una sessió de fotos al Marc perquè faci de model.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Tarda oberta
Magazín d'entreteniment amb dues parts ben diferenciades, un talk show d'una banda, i un espai protagonitzat per l'humor, de l'altra.
Altres
Durada: 230'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
El programa repassa l'eliminació d'Itàlia del Mundial. Les llàgrimes de Buffon han fet la volta al món. També es pot veure el pròxim crac del futbol americà, que és un nen, i se sap com es pot marcar un gol sense que cap jugador de l'equip toqui la pilota. I es reviu la tanda de penals més al·lucinant de la història. A més, les mascotes són les grans protagonistes als vídeos que envien els espectadors per concursar al Zona web.
Altres
Durada: 40'
22.35
La gran pel·lícula: Condemnats
Quan tres nens de 8 anys són brutalment assassinats en un barri de Memphis l'any 1993, les autoritats locals es veuen sotmeses a una gran pressió popular per trobar ràpidament els culpables. Una sèrie de proves circumstancials i les xafarderies de la gent provoquen una autèntica caça de bruixes contra tres joves que han estat provant el satanisme. Però ni la mare d'una de les víctimes ni un apassionat investigador que treballa per a la defensa creuen que ells siguin els veritables responsables.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.35
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Gran reserva
Xou: Sara Montiel
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 50'
03.00
Ritmes a l'estudi
Santos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Amador/Medeiros/Galiana. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
August Tharrats. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'