Programació TV3

Diumenge, 17 desembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La Marató de TV3
La 26a edició del programa està dedicada a les malalties infeccioses. Són un grup de malalties que causen una de cada tres morts al món i que, segons els experts, es convertiran en un greu problema de salut pública. Helena Garcia Melero lidera les 15 hores d'emissió de La Marató, però no està sola. En molts moments compta amb l'ajuda de Ferran Aixalà. El músic compagina el seu paper de líder de la banda musical del programa, els Pastorets Rock, amb la funció d'un particular i divertit còmplice, que apareix sempre que l'Helena el necessiti.
Altres
Durada: 270'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
La Marató de TV3
Des de les 10 del matí i fins a la 1 de la matinada, el plató és el centre neuràlgic de la jornada solidària, però aquest any va evolucionant al llarg del dia de forma molt visible. L'espai i els continguts s'adapten al ritme que requereix cada franja. Tres programes en un que tenen en comú els eixos imprescindibles de La Marató, que són la mobilització al país, les entrevistes amb testimonis, la veu de metges i experts, la divulgació i l'entreteniment.
Altres
Durada: 320'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La Marató de TV3
Per arribar al moment culminant del marcador final, el plató es vesteix de nit i és el gran escenari d'alguns dels moments més espectaculars del programa. A més, durant la nit s'afegeixen a la banda del programa els cors femenins i una secció de vent.
Altres
Durada: 185'
01.00
Pel·lícula: 12 assalts
Danny Fisher impedeix que el Miles, un lladre famós, s'escapi amb un botí de diversos milions de dòlars després d'un cop. No obstant això, la xicota del delinqüent mor accidentalment.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.40
Ritmes a l'estudi
Toni Solà. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Jazz a l'estudi
Gabriel Amargant. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Blues a l'estudi
The Walking Stick Man. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 15'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'