Programació TV3

Diumenge, 14 gener de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
La Bíblia
El programa entrevista Joan Ferrer, doctor en Filologia Semítica, professor a la Universitat de Girona i president de l'Associació Bíblica de Catalunya. La Bíblia és el llibre dels llibres. El text sagrat dels jueus i els cristians que, malgrat que té segles d'història, continua venent-se arreu del món. Ferrer parla sobre el contingut de les pàgines de la Bíblia i de si té vigència avui dia un llibre tan antic.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Carles Puigdemont i Marta Rovira es reuneixen per aclarir com serà la investidura del nou president català. Les seves discrepàncies donen lloc a una cançó d'amor-odi. Mentrestant, Inés Arrimadas intenta ser presidenta de totes les maneres possibles. Per fer-ho, ha de superar l'abisme que és pactar amb els comuns. A més, entre les manualitats de les Diades i el predomini del color groc, Catalunya s'ha convertit en l'epicentre de l'art modern. Per analitzar tot aquest moviment, Ramon Gener, de This Is Art, visita el programa. Amb tot això, Artur Mas torna a fer un pas al costat i presenta la seva dimissió com a president del PDeCAT. I, finalment, Puigdemont prova de travessar la frontera per assistir a la investidura i es camufla per confondre els agents duaners.
Altres
Durada: 45'
14.00
APM? Extra
Al programa d'avui, el central català del Barça fa de periodista entrevistant un personatge mític del programa. A més, es mostra l'espectacular actuació d'Amaia, una de les favorites per guanyar l'edició d'enguany d'Operación Triunfo. La concursant navarresa passarà a la història del programa amb la interpretació d'un tema conegut. I Tomás Roncero ho passa malament una setmana més, però aquesta vegada no és per culpa del seu Reial Madrid.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Més enllà de la vida
Narra paral·lelament la història de tres personatges que han tingut algun tipus de contacte amb la mort: una periodista francesa que va estar a punt de morir durant el tsunami que va afectar l'Àsia el Nadal del 2004; un nen anglès que perd el seu germà en un terrible accident, i un nord-americà que té el do de comunicar-se amb els morts.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.50
Tarda de cine: El fugitiu
El doctor Richard Kimble és un cirurgià prestigiós de Chicago amb una vida pràcticament perfecta, fins que un dia la seva dona és brutalment assassinada i ell és acusat del crim.
Pel·lícules
Durada: 130'
20.00
Al cotxe
Eloi Vila comparteix trajecte al cotxe amb uns protagonistes que acaben temporada a TV3 i un altre que està a punt de començar-la. Són el presentador de L'ofici de viure, Gaspar Hernàndez; Elisabet Casanovas i Adrian Grösser, actors de Merlí, i el presentador d'El foraster, Quim Masferrer.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
L'Emma vol viure
Emma Caris, una jove holandesa, tenia, des de l'adolescència, un dels trastorns alimentaris més greus, l'anorèxia. Amb només 18 anys va començar a filmar la seva lluita contra aquesta malaltia. Llavors la jove ja sabia que, o bé aconseguiria recuperar-se del seu estat, o bé acabaria morint.
Altres
Durada: 40'
22.40
De bon humor
Riem tots del mateix?
Les actrius còmiques Agnès Busquets i Mireia Portas i l'humorista Toni Moog parlen sobre el sentit de l'humor i les possibles diferències per edat, gènere i zona geogràfica. Amb l'ajuda dels actors Joan Pera, Xuriguera i Faixedas es reflexiona sobre tots els tòpics que envolten l'humor i si són certs o no. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 60'
23.40
Quan s'apaguen els llums
Javier Clemente
Indomable com les onades del Cantàbric, Javier Clemente viu aïllat del soroll mediàtic a Zarautz, el poble del Txopo Iribar i de Karlos Arguiñano. Aquest enfant terrible del futbol va veure truncada la seva carrera com a jugador als 19 anys una maleïda tarda a la Nova Creu Alta de Sabadell per culpa d'una entrada lletja. Convertit a entrenador de l'Athletic, va treure a navegar per la ria de Bilbao la gavarra i va guanyar dues lligues consecutives i una copa.
Altres
Durada: 60'
00.40
Gol a gol
Avui es repassen les millors jugades del partit entre la Reial Societat i el FC Barcelona. També es mostren els millors moments del Girona-Las Palmas, que es va jugar dissabte a Montilivi, i es fa un ampli resum del partit de l'Espanyol a casa contra l'Athletic Club de Bilbao. Pel que fa a la jornada de Segona Divisió, es presta una atenció especial al partit entre el Barça B i el Valladolid, l'Almeria-Nàstic i el Reus-Lugo.
Esports
Durada: 60'
01.40
El Faro, cruïlla de camins
Just abans d'anar a judici, el Ricardo convoca els socis de Los Samanes per demanar-los ajuda, però no té èxit. Mentrestant, la Feng rep la visita del seu pare, però amaga al Víctor la seva presència a la ciutat. A casa dels Villamil, la Sara i l'Iván tiren endavant el seu projecte per recaptar fons. I a la floristeria, el Mario rebutja la idea de negoci de la Montse, de qui sembla que es distancia cada cop més.
Sèries
Durada: 55'
02.35
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.35
Jazz a l'estudi
Martí Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'
04.30
Blues a l'estudi
Chino & The Big Bet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.30
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 20'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'