Programació TV3

Dijous, 15 març de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Andreu Mas-Colell, Albert Carreras i Ivan Planas, autors del llibre Turbulències i tribulacions. La tertúlia la integren Marcos Pardeiro, Esther Vera, Neus Tomàs i Ferran Espada, amb la incorporació de Joan Baucells, professor de Dret Penal, en ple debat sobre la presó permanent revisable. I el dia que comença el Brain Film Fest, un nou festival internacional de cinema dedicat al cervell, es parla amb Albert Solé, director del festival, i amb Luis Miguel Martínez, doctor en Biologia i especialista en Neurobiologia.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Empedrat de cigrons i bonítol
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
15.50
Com si fos ahir
En Pep toca fons
La Marta ha guanyat la guerra al Pep, que ha de reconèixer que està desbordat. Avui queda completament en evidència davant de tothom, particularment de l'Armando. Per la seva banda, la Joana prepara amb la Júlia la presentació de la xerrada sobre la lluita feminista a l'institut. El Vicenç la corregeix constantment, perquè té l'Helena al cap. A més, a l'Andreu li surt una feina nova, però no ho veu clar, ja que es tracta d'una conxorxa del Marcos i la Gemma, així que va a demanar explicacions a la seva ex.
Sèries
Durada: 35'
16.25
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 230'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
El Parlament de Catalunya està en desús i els incívics el volen fer servir per a altres coses. Roger Torrent ha de fer front a aquestes invasions. Per la seva banda, Cospedal i Méndez de Vigo visiten una escola catalana per inculcar valors de cultura militar a les noves generacions. Mentrestant, al FAQS, Laura Rosel entrevista Ramón Cotarelo, Santi Vidal i el vigilant del parc on Carles Puigdemont portava a passejar el gos. I el gag musical es basa en un clàssic de la cantant Marisol, amb què Cristóbal Montoro explica els motius pels quals alguns personatges rellevants de l'independentisme estan rebent inspeccions d'Hisenda.
Altres
Durada: 40'
22.35
Cases d'algú
Els millors moments de la temporada
Aquest capítol és un viatge pels millors moments del programa. Avui es reviuen els viatges de Joan Maria Pou i es recorden tots els personatges que l'han rebut a casa seva. Un programa que ha obert les portes de les cases i de les vides de 18 persones meravelloses d'arreu del món. (Últim programa de la temporada).
Altres
Durada: 60'
23.35
Quan arribin els marcians
El canvi climàtic, les abelles i els talents desconeguts
El canvi climàtic, els efectes devastadors que té per al planeta la desaparició de les abelles, Henry David Thoreau, l'actriu Elisabet Casanovas i els músics Sara Blanch, Joel Bardolet i Carles Marigó són els protagonistes d'aquest capítol marcià.
Altres
Durada: 45'
00.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.00
Gran reserva
Xou: Persones humanes
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.55
Joséphine
De pare a filla
La Joséphine ha d'ajudar el Víctor, un home que vol reconciliar-se amb la seva filla després d'haver-la abandonat dues vegades i de no parlar-li durant 15 anys.
Sèries
Durada: 95'
04.30
Blues a l'estudi
Little Victor. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.30
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 20'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'