Programació TV3

Dimecres, 21 març de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Xavier Trias, exalcalde de Barcelona i president del grup municipal demòcrata a l'Ajuntament de Barcelona. Ha escrit el llibre Tot el que no es volia dir, en què repassa 40 anys de política espanyola i catalana. A la tertúlia intervenen Antonio Baños, Joan B. Culla, Gemma Ubasart i Fernando Carrera, amb la incorporació de Jordi Nieva, catedràtic de Dret Processal de la UB, i de la periodista Lucía Méndez, des de Madrid. A més, el vicepresident de Barcelona Global, Pau Guardans, explica detalls del congrés internacional Barcelona Global Summit. I la periodista Mayka Navarro analitza alguns fets de l'actualitat de la crònica de successos.
Altres
Durada: 210'
11.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 145'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Ou de Pasqua
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
15.50
Com si fos ahir
En Jordi ofèn la Noe
El Miquel ha demanat al Jordi que li faci de padrí. Ell ho accepta, però en una trobada de parelles se'n riu de la noia, que ho descobreix i no es queda de braços plegats. Paral·lelament, l'Eva és feliç amb l'Andreu, però la Júlia li demana que toqui de peus a terra. A més, el Manel té una parella nova, però no vol perdre l'amistat de l'Ari i li fa un regal que ella interpreta a la seva manera.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Els periodistes Laia Tudel i Francesc Garriga, presentadors del programa El club de la mitjanit, de Catalunya Ràdio i Esport3, s'enfronten a les seves pròpies pífies al Pressing APM?. D'altra banda, el Peyu, en un altre capítol d'Els catalans fan coses, visita Riudellots de la Selva per presentar un català que sap imitar un munt d'animals. A més, Jordi Asturgó va a una manifestació unionista a Barcelona, s'estrena un APM Sessions amb un noi molt simpàtic que parla de taronges, es balla amb l'Sputnik, es descobreix una mansió de Brussel·les i s'emet el primer vídeo del youtuber Mariano Rajoy.
Altres
Durada: 40'
22.35
Joc de cartes
El millor restaurant de cuina de porc a la plana de Vic
El concurs es trasllada fins a Osona per trobar els millors restaurants de la cuina del porc de la Plana de Vic. Marc Ribas coneix Núria Cortinas, propietària del restaurant Bardaguer, situat a Folgueroles; Marc Corrius, de Barecu, local situat al casc antic de Vic; Lluís Parra, del Pla de l'Os, a Sant Miquel de Balenyà; i Àlex Andrés, xef i propietari del Vicfood, al centre de Vic. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 80'
23.55
Joc de cartes
Restaurants romàntics de Girona
En aquest capítol Marc Ribas vol trobar el millor restaurant romàntic de Girona. Per aconseguir-ho té cita amb quatre restauradors. Ells són Marc Reixach, del restaurant München; Joan Morillo, del Divinum; Joan Borrell, del Llevataps, i Toti Pigem, propietari d'Els Jardins de la Mercè.
Altres
Durada: 65'
01.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.35
Gran reserva
Còmics: La Lloll
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 35'
03.10
Joséphine
Els marginats
La Joséphine salva una noia que està a punt de ser atropellada. Es tracta de la Jeanne, una estudiant que últimament es comporta de manera estranya.
Sèries
Durada: 90'
04.40
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'