Programació TV3

Dijous, 19 abril de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Xavier Domènech, president del grup parlamentari de Catalunya en Comú-Podem, abans de l'assemblea organitzativa de Catalunya en Comú de diumenge, quan el partit s'encamina cap a una coordinació col·legiada i paritària. Finalment, l'advocat Carles Monguilod i la periodista Mayka Navarro comenten les últimes novetats al voltant del crim del pantà de Susqueda.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Sopa de peix
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Marta no es troba bé
La Marta té símptomes del que podria ser una malaltia de transmissió sexual. Se'n va a urgències i qui l'atén és l'Andreu. Paral·lelament, el Miquel i el Cesc parlen del que va passar i tots dos acaben assumint que s'han portat molt malament amb la Gemma. Volen anar a parlar amb ella, però cadascú té el seu propòsit. A més, el Jordi vol llogar el terreny per fer fora l'Eloi.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Mariano Rajoy i Íñigo Méndez de Vigo compareixen davant membres del seu partit per parlar de les noves polítiques dels populars. Tanmateix, de sobte, una emergència mèdica interromp el míting. Jaume Alonso-Cuevillas rep un nou aliat en la defensa dels Puigdemont: Cristóbal Montoro. A més, Ada Colau està preocupada perquè algunes de les seves propostes per a la ciutat de Barcelona han estat tombades per l'oposició. És per això que Gerardo Pisarello decideix endur-se-la a una discoteca per millorar les seves arts de seducció.
Altres
Durada: 35'
22.35
Katalonski
Ciutat de Mèxic
A Mèxic, el Dia de Morts és tot un esdeveniment. El Halldor, amb Ana Mónica, descobreix com viuen les famílies mexicanes aquesta festa tradicional. A més, coneix Diana López, que va descobrir que sabia parlar català quan van morir els seus avis. Posteriorment, Guillermo Amador l'ensenya a tocar i cantar música tradicional. I, finalment, coneix Ricardo Martínez, que va aprendre català sense haver estat mai a Catalunya.
Altres
Durada: 65'
23.40
Quan arribin els marcians
Aquesta setmana, el racisme present en i entre tots, la vitalitat de la poesia, l'abandó de la lectura, els misteris del cervell i Dolo Beltrán, protagonistes del dinovè capítol marcià.
Altres
Durada: 45'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Gran reserva
Xou: Persones humanes
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 70'
03.10
Ritmes a l'estudi
Phat Fred. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.10
Jazz a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.10
Blues a l'estudi
The Booty Hunters. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 50'