Programació TV3

Dilluns, 23 abril de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Especial Sant Jordi 2018
Especial dedicat a Sant Jordi, realitzat des d'un set a la plaça de Catalunya de Barcelona per sentir la veu de múltiples autors, com Màrius Serra, Josep Maria Esquirol, Juan José Millás, Natzaret Farré, Paula Bonet o Marina Garcés, a més de molts altres escriptors que signaran llibres durant el dia. També es compta amb les recomanacions d'Anna Guitart, periodista especialista en literatura. S'ofereixen, així mateix, les actuacions en directe de Roger Mas, Maria Arnal i Marcel Bagés, Sabor de Gràcia i La Pegatina.
Altres
Durada: 355'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Pa de Sant Jordi
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
El Quim no para de tirar la canya a la Paula. La noia ja no sap com treure-se'l de sobre i avui tria la pitjor opció. Després, el mateix Quim i la Cati es barallen perquè s'acosta l'aniversari del Marc i tots dos volen celebrar-ho amb el noi. La Cati, a més, vol incorporar l'Albert a la seva festa. Paral·lelament, el Miquel i la Noe volen celebrar que se'n van a viure junts amb un sopar, però ell s'ha quedat pràcticament sense amics. Llavors el Quim li dona una idea.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Especial Sant Jordi 2018
Especial de Sant Jordi, des de la plaça de Catalunya de Barcelona. Al llarg del programa, es connecta amb les delegacions de Lleida, Girona i Tarragona per saber com s'està vivint la festa del llibre i la rosa a tot el territori. I se surt al carrer per descobrir com autors i personalitats de l'àmbit polític i social viuen la jornada. Així mateix, s'inclouen les actuacions d'Els Catarres i Els Amics de les Arts.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Pel·lícula: El nom
El Vicenç està a punt de ser pare per primera vegada als 40 anys. Quan el conviden a sopar a casa de la Isabel i el Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb el Claudi, un bon amic de la infantesa. Mentre esperen l'Anna, la parella del Vicenç, que té per costum arribar tard, li fan tota una sèrie de preguntes sobre la seva paternitat i tot el que comporta sense perdre mai el sentit de l'humor. Quan, de sobte, li pregunten si ja ha triat un nom per al seu nen, la seva resposta els deixa a tots bocabadats.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.50
Al cotxe
En aquesta ocasió, comparteixen trajecte amb el presentador del programa el mag Antonio Díaz, el Mago Pop, i la periodista Lídia Heredia.
Altres
Durada: 40'
00.30
Tot el temps del món
Especial Sant Jordi 2018
El programa especial d'avui recull les reflexions dels autors Paul Auster, Jordi Puntí, Carlos Zanón, Almudena Grandes, Colson Whitehead, Roser Capdevila, Joan-Lluís Lluís, Llucia Ramis i Màrius Serra sobre el seu ofici. De com van començar a escriure, de la seva implicació personal en el que fan, de com treballen, de la seva relació amb els lectors i de com l'escriptura forma part essencial del que són.
Altres
Durada: 30'
01.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.30
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
03.10
Ritmes a l'estudi
Santos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.10
Jazz a l'estudi
Hat. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.10
Blues a l'estudi
David Philips. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 50'