Programació TV3

Dijous, 14 juny de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa d'avui entrevista Joana Ortega, exvicepresidenta del Govern, Joan Puigcercós, exconseller de Governació, i Juan Soto Ivars, periodista i escriptor.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Brandada d'arengada
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Cati diu a la Paula que no és cert que el Quim la maltractés, però no s'està de dir-li que és un cràpula i que la farà patir. Paral·lelament, el Miquel està nerviós per la pèrdua de clients i acaba tractant malament la Noe en una reunió. Ella es rebota i, en un rampell, envia un correu electrònic als convidats al casament per anul·lar-lo. L'Eva, mentrestant, descobreix que la González continua ficada en la seva vida i decideix quadrar-la. Per la seva banda, la Marta, esbroncada per la Paula per mentidera, explica a l'Armando la mentida del Pep. I el Quim vol fer veure a l'Andreu que la Marta és molt tòxica.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Polònia
Pedro Sánchez reuneix els seus nous ministres per tractar els temes més importants, i Màxim Huerta porta una exclusiva que deixa tothom bocabadat. Per sort, Sánchez compta amb l'experiència de José Luis Rodríguez Zapatero per assessorar-lo. Els ministres socialistes han captat tota l'atenció mediàtica. Quim Torra no vol ser menys i decideix fitxar gent de renom. Per tornar a estar en el focus d'atenció, ofereix conselleries a Marc Giró, Empar Moliner, Ferran Adrià i Jair Domínguez.
Altres
Durada: 40'
22.50
Katalonski
Santiago de Xile
A Santiago de Xile, Halldor Mar viu intensament les anomenades Fiestas Patrias. El psicòleg Oliver Arancibia li ensenya a ballar la cueca, el ball nacional; persegueix per tot arreu el governador de Maipo acompanyat del seu assessor personal, Gonzalo Vergara; el jove advocat Gonzalo Rivera parla de com li va sorgir l'amor a la Xina; Cristóbal Sánchez està preocupat per la desigualtat social, i tothom al·lucina amb la història de canvi radical de visió de la vida per culpa del català de David Amat-Rodríguez, un katalonski pur.
Altres
Durada: 65'
23.55
Quan arribin els marcians
El Mundial, les discoteques i el Sónar
El Mundial de futbol de Rússia, les discoteques, la història visual del festival Sónar i el músic Joan Dausà són els protagonistes del vint-i-sisè capítol marcià.
Altres
Durada: 45'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Gran reserva
Xou: Persones humanes
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 80'
03.35
Ritmes a l'estudi
Vermouth Time. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.35
Jazz a l'estudi
Biel Ballester. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.35
Blues a l'estudi
Quico Pi de la Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 25'