Programació TV3

Dimecres, 20 juny de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Elsa Artadi, consellera de la Presidència i portaveu del govern, després que Pedro Sánchez hagi anunciat que rebrà Quim Torra a la Moncloa a principis de juliol. A la tertúlia hi intervenen Antonio Baños, Joan B. Culla, Isabel Garcia-Pagan i Ricard Fernández Déu, amb la incorporació del periodista Ernesto Ekaizer des de Madrid. També s'explica el cas d'un home en presó preventiva per, presumptament, haver atracat un banc, reconegut en una roda policial, però sense que s'hagin admès les proves que demostrarien la seva innocència. A més, en plena crisi humanitària pels moviments migratoris al Mediterrani, s'entrevista la periodista Sara Montesinos i el fotoperiodista Samuel Nacar, autors del llibre Petjades d'aigua i sal, amb descripcions i fotografies de la situació dels refugiats a Grècia.
Altres
Durada: 210'
11.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 145'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Gambes al whisky
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
15.55
Com si fos ahir
La Joana intenta refer la seva vida, però avui sap que el seu exmarit i l'Helena se'n van a Mèxic amb els nens. I se n'assabenta a través del mateix Vicenç. Al Martí li fa gràcia el viatge, però a l'Alba no. L'Andreu, per la seva banda, no sap com compaginar la seva relació amb la Marta amb la seva amistat amb l'Eva, que està trista perquè el nota molt distant. Sap que ha de fer alguna cosa, i la fa. La Marta, per variar, fa el doble joc a Adalisa amb l'Armando i la Paula. Llavors ell pren una decisió transcendental.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Lluís Marquina, presentador del magazín de tarda Tot es mou, explica com veu la tele a La televisió és cultura. A més, en un altre capítol d'Els catalans fan coses, el Peyu descobreix un català de Torredembarra que és un crac de la bicicleta. D'altra banda, Jordi Asturgó surt Al carrer a veure com han anat les proves de selectivitat, hi ha un homenatge a El Foraster, a Gladiator s'observa com els va als ministres de Pedro Sánchez, i es balla amb l'Sputnik.
Altres
Durada: 40'
22.45
Joc de cartes
El millor restaurant de la Boqueria
El programa descobreix quin és el millor restaurant de cuina de mercat de la Boqueria. Així doncs, Marc Ribas coneix Quim Màrquez, que dona nom a la seva parada, El Quim de la Boqueria; Juanito Bayen, que fa més de 60 anys que és darrere la barra del seu restaurant, el Pinotxo, i Alfonso i Benja Domínguez, germans i copropietaris del Kiosk Universal, que de ben petits ja corrien pel mercat.
Altres
Durada: 65'
23.50
Joc de cartes
Cuina de fusió al Vallès Occidental
Marc Ribas viatja al Vallès Occidental per trobar el millor restaurant de cuina de fusió de la zona. Allà coneix el Tato, propietari de l'Al Tanto que Va de Canto; la Cristina, propietària del Hawayan Polinesia; el Carles i el seu Limón Limón Club, i l'Antonia, del restaurant La Magnòlia.
Altres
Durada: 75'
01.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.35
Gran reserva
Còmics. Tres estrelles: Casino
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
03.00
Ritmes a l'estudi
Jazz Pretenders. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 65'
04.05
Jazz a l'estudi
Benavent/Bonell. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.05
Blues a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'