Programació TV3

Dijous, 21 juny de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Josep Bargalló, conseller d'Ensenyament, en el penúltim dia de curs escolar, i Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, el dia abans de la inauguració dels Jocs Mediterranis. La tertúlia la integren Esther Vera, Albert Sáez, Álex Sàlmon i Ferran Espada, amb la incorporació de l'escriptor Nacho Carretero, autor del llibre Fariña, sobre el narcotràfic gallec. A més, Juan Soto Ivars parla de la realitat de les xarxes socials i del món virtual, i es comenta amb dos joves científics el seu innovador projecte basat en un algoritme per automatitzar la cerca d'asteroides, premiat per la NASA.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Costellam de vaca al forn
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
Avui s'han de casar el Miquel i la Noe. A l'Ajuntament, ella i la seva família s'estan esperant, perquè el Miquel té una reunió important amb un possible client. Triga perquè coincideix amb el Cesc i tenen una discussió que va pujant de to. El Quim, mentrestant, s'enfronta amb l'Albert per la Cati. L'Albert se sent traït per ella, que reconeix al Quim que se sent atrapada. Paral·lelament, la Marta no vol anar a dinar amb l'Eva i el Litus, que no saben qui és la parella de l'Andreu. Avui se sap com reaccionaran quan se n'assabentin i com reaccionarà la Marta quan sàpiga que l'Andreu sí que ha anat al dinar.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
El president de la Generalitat, Quim Torra, es prepara per la trobada amb el rei Felip a la inauguració dels Jocs Mediterranis. Mentrestant, Pedro Sánchez i Meritxell Batet es desplacen a València per donar la benvinguda al vaixell Aquarius. Per la seva banda, Mariano Rajoy ha aprofitat que ja no és president del govern per marxar a Rússia a veure el partit de la selecció espanyola. A més, avui un grup de gent s'esmuny al Valle de los Caídos per mirar de rescatar les restes del Generalísimo. I la infanta Cristina torna a casa dels seus pares després de l'empresonament del seu marit. El rei emèrit, Joan Carles de Borbó, la rep amb escarafalls per haver tacat la reputació de la família reial. Per acabar, l'advocat Jaume Alonso-Cuevillas té un problema legal i ha de contractar un advocat: Jaume Alonso-Cuevillas. El de veritat.
Altres
Durada: 40'
22.45
Katalonski
Melbourne
A Melbourne, el Halldor acompanya la jove artista Georgie Mattingley a una exposició on mostra la seva impactant obra i fa boxa a la platja amb l'aprenent d'actor Giovanni Piccolo. A més, el peruà Edgar Porcel li presenta la seva mestra de català, que treballa de cambrera en un bar; Shem McDonald el convida a una autèntica barbacoa aussie i Stewart King el porta a un concert heavy heavy.
Altres
Durada: 65'
23.50
Quan arribin els marcians
La democràcia, l'emprenedoria i els arqueòlegs musicals
Les possibilitats d'una nova democràcia, l'emprenedoria, els arqueòlegs musicals i l'actor David Verdaguer són els protagonistes d'aquest capítol marcià.
Altres
Durada: 45'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.15
Gran reserva
Xou: Persones humanes
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 70'
03.25
Ritmes a l'estudi
Javier Galiana & Spice Berberechos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.25
Jazz a l'estudi
Diego Amador. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.25
Blues a l'estudi
Chino & The Big Bet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 35'