Programació TV3

Dimecres, 24 octubre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Shlomo Ben-Ami, exministre d'Exteriors israelià i exambaixador d'Israel a Espanya. Tot seguit, des de Londres, el corresponsal de TV3 Sergi Mulero explica els canvis en els avisos sobre al·lergògens que volen fer a la Gran Bretanya arran de la mort de dues noies. També s'entrevista el director general d'Educació Secundària perquè expliqui la incorporació del xinès i l'àrab com a llengües optatives als instituts, i es debat la proposta de llei de l'eutanàsia, que dijous pot començar a tramitar-se al Congrés, amb dos afectats, un que hi està a favor i un en contra. A més, s'analitza la venda d'armes d'Espanya i altres països a l'Aràbia Saudita.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Croquetes de brou
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Gemma rep la notícia de la mort de la seva mare i reacciona amb fredor. No vol el consol de ningú. Ni de l'Andreu, ni de la Carla, que està bastant pesada i és la que acaba rebent. Per la seva banda, l'Andreu es troba amb una oferta de feina que encara el pot obligar a estar-se més hores amb el Bernat. És a la clínica on el Marcos fa de subdirector. Aquest vol pressionar-lo perquè exigeixi a la Joana que es disculpi amb la Roser. D'altra banda, l'Andreu s'adona que la Pili és una nosa a la seva vida i que hi ha de fer alguna cosa. La Sandra, mentrestant, descobreix que el Xavi ha iniciat un procés d'adopció sense comptar amb ella.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
El cantant Manolo García explica com veu la tele a La televisió és cultura i repassa la seva vella polèmica amb Operación Triunfo. D'altra banda, Jordi Asturgó surt Al carrer a generar confusió sobre el canvi d'horari. A més, s'emet una nova entrega de l'informatiu satíric d'El Mundo Today, presentat per Alba Carreres. També es viuen més aventures de Catalan Trek i es mostra un líder d'extrema dreta amb flatulències, un Tomás Roncero molt tocat, i es pot veure un brutal interrogatori a La catedral del mar.
Altres
Durada: 40'
22.45
Cases d'algú
Tel-Aviv - Panamà
El programa es desplaça fins a Tel-Aviv per trobar-se amb la Raisa, una noia de 28 anys originària del Kazakhstan que es va mudar sola als 15 anys des del seu país natal fins a Israel. Més tard, el Pou viatja fins a la ciutat de Panamà per conèixer l'Annette, la primera dona meteoròloga del país.
Altres
Durada: 70'
23.55
Cases d'algú
Suècia-Els EUA: Nova York
No hi ha res més sexy que la intel·ligència, i el Jesús, el protagonista de la primera història d'avui, ho sap perfectament. El presentador viatja fins a Malmö per allotjar-se a casa seva i conèixer de primera mà algunes de les històries d'amor d'aquest pintor i poeta. A continuació, el Pou viatja fins als Estats Units per conèixer la Niurka, un veneçolana resident al barri del Bronx.
Altres
Durada: 70'
01.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.35
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 20'
02.55
Ritmes a l'estudi
Toni Solà. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
Miguel Talavera Power Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 65'
05.00
Jazz a l'estudi
Shu-Shu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'