Programació TV3

Diumenge, 18 novembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Viure amb discapacitat intel·lectual
El programa entrevista Pere Domènech, director de la Fundació El Rusc, i Jorge Herrera, responsable del centre ocupacional El Rusc. A Catalunya són moltes les entitats que treballen en la defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. Una d'elles és la Fundació El Rusc, que és membre de les Comunitats de l'Arca.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
13.10
Polònia
Darrerament, el Parlament sembla un autèntic pati d'escola. El baix to amb què alguns diputats es responen en els plens ha obligat Roger Torrent a posar ordre a ritme de Michael Jackson. Pedro Sánchez i Pablo Casado, per la seva banda, es reuneixen per valorar quins són els millors jutges i decidir el pròxim president del Tribunal Suprem. La llegenda del còmic i pare dels superherois moderns Stan Lee ha mort. Francesc Macià rep Lee disfressat de Spidermacià, el superheroi republicà. I a més, Manuel Valls, conscient que no coneix prou Barcelona, demana una classe magistral sobre la ciutat a una de les seves icones més estimades: el Cobi.
Altres
Durada: 35'
13.45
APM? Extra
El programa entrevista Inés Arrimadas, fa cantar la cantant Rosalía, mostra unes imatges inèdites de l'exjugador del Barça Xavi Hernández, parla amb màquines intel·ligents i descobreix un lloro que no està passant per un bon moment anímic. Tot això combinat amb recull dels talls més divertits on els animals són els protagonistes.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: On t'amagues?
Han passat 10 anys des que el Mathieu va desaparèixer. Deu anys en què la seva mare ha estat esperant el seu retorn. La seva filla, la Caroline, decideix actuar per posar fi al calvari de la família i comença la seva cerca.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: El pregó
Els germans Osorio, glòries oblidades de la música electrònica dels 90 i ara enemistats, han estat contractats per anar junts a fer el pregó al seu poble natal, Proverzo. Les seves intencions d'arribar, guanyar els diners i sortir corrent es veuen truncades per plans secrets, hordes de fans i tradicions ancestrals.
Pel·lícules
Durada: 75'
18.50
Diada dels Minyons de Terrassa
És la última diada castellera de l'any. Els Minyons de Terrasa posen el punt final a la temporada intentant castells de gamma extra, amb el 5 de 9 folrat, el 2 de 9 emmanillat i el pilar de 8 com a màximes apostes. L'any no ha acompanyat als egarencs, que volen acabar amb un bon regust. A més, hi ha dues colles convidades, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants.
Altres
Durada: 65'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Menors lluny de casa
Reportatge en profunditat sobre els menors migrants que arriben sols a Catalunya i que els mostra en el seu dia a dia, a cara descoberta. A més, fa un recull de les veus dels agents implicats: administracions, educadors, entitats, sindicats, advocats, metges forenses i Mossos d'Esquadra.
Altres
Durada: 55'
22.55
El got d'aigua
Liceu
El programa enceta la fase final. Dels 20 joves que van començar, en queden sis, que són els que disputen aquesta eliminatòria. Només quatre podran passar a la següent ronda. Aquesta vegada afronten una vivència artística. Tots viuen les hores prèvies a l'estrena de l'òpera I Puritani, que donava el tret de sortida a la temporada 2018-2019 del Gran Teatre del Liceu.
Altres
Durada: 75'
00.10
Pel·lícula: Anàlisi final
Una dona fràgil i nerviosa, Diana Baylor, visita el prestigiós psiquiatre Isaac Barr. La personalitat de la Diana, marcadament influenciada per un pare incestuós i violent i una sèrie d'esdeveniments estranys, atrau el psiquiatre, que accepta tractar-la per esbrinar què s'amaga al darrere d'aquesta dona bonica de presència inestable.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.20
Gran reserva
Sèries. Oh! Europa: Irlanda
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.45
Ritmes a l'estudi
Shark. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
David Philips. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Albert Sanz Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'