Programació TV3

Dissabte, 19 gener de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Acció política
S'entrevista avui la diputada de Catalunya en Comú-Podem Marta Ribas, amb qui s'analitza l'actualitat política de la setmana, el debat pressupostari, les detencions d'independentistes per les mobilitzacions de l'1 d'octubre i l'inici, pròximament, del judici als presos independentistes. També es mira cap a Europa, en una setmana en què el Parlament Europeu ha rebut la visita del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez.
Altres
Durada: 20'
10.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
13.00
Natura sàvia
Ratpenats
En aquest capítol, el Jaume explica que els vampirs existeixen i s'alimenten de la sang d'altres animals. El Peyu no ha de tenir cap por, ja que aquests ni xuclen la sang del coll de les donzelles ni transformen les seves víctimes en morts vivents.
Altres
Durada: 50'
13.50
Zona zàping
El capítol d'avui és imprescindible per als amants del tennis. El programa està ple de situacions curioses, punts espectaculars i imatges divertides de l'Open d'Austràlia, que es desenvolupa aquests dies. També es realitza un homenatge a la gesta històrica del Girona a la Copa i un repàs del que han dit les televisions dels 400 gols de Messi a la lliga.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: El Zebra, mediador de causes desesp
Romain Breton està decidit a fer servir tots els seus dons per ajudar la gent que l'envolta, i per això ha muntat un gabinet de mediació professional. És un home amb facultats extraordinàries, però també amb alguns defectes que fan empipar molt tant la seva família com la seva sòcia. Els casos que li arriben no sempre són fàcils de resoldre, i de vegades tenen implicacions en la seva pròpia vida personal. Però al Romain res no el pot aturar, i davant de dues persones que no s'acaben d'entendre ell sempre busca l'arrel dels problemes per mirar de fer-los desaparèixer per sempre. En alguns casos en depèn una vida. En d'altres, una feina, o potser fins i tot una família.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.50
Tarda de cine: Sherlock Holmes
El Holmes i el seu amic incondicional, el Watson, s'enfronten a un nou desafiament. L'investigador lliura una gran batalla per derrotar Lord Blackwood i avortar el seu pla de destruir el país.
Pel·lícules
Durada: 130'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
En el programa d'avui, s'analitza, entre altres assumptes, qui hi ha darrere de les detencions d'aquesta setmana a Girona. I a continuació, s'escolten les veus dels refugiats que van estar a la platja d'Argelers fa 80 anys.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Proyecto Abyecto. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Quico Pi de la Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Ramón Fossati Glowing Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'