Programació TV3

Dijous, 13 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa fa balanç de la sessió final del judici del procés amb els advocats Jordi Pina i Andreu Van den Eynde. Lídia Heredia, des de Madrid, també entrevista la diputada de Junts per Catalunya Laura Borràs. I es connecta amb el Parlament, on hi ha sessió de control al Govern. Així mateix, es connecta amb València, on es duu a terme el debat d'investidura de Ximo Puig, i amb Madrid, per seguir les reunions entre el PSOE i JuntsxCat i ERC amb motiu de les negociacions per a la formació del Govern de Pedro Sánchez. I en l'espai de ciència, es fa balanç d'algunes notícies recents al voltant de la biodiversitat, el turisme espacial i el poder dels algoritmes.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Com si fos ahir
Emissió dels capítols Cap. 391 i Cap. 392.
Sèries
Durada: 70'
16.50
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Al Polònia també s'acaba el judici del procés. El jutge Marchena i els fiscals Consuelo Madrigal, Javier Zaragoza i Fidel Cadena, orgullosos per la feina ben feta, s'acomiaden després de quatre mesos de judici. A més, Pedro Sánchez ha posat tants cordons sanitaris per pactar la seva investidura que s'ha quedat atrapat i no pot sortir del Congrés. Paral·lelament, Ada Colau busca el consell d'ella mateixa i de tots els seus perfils per saber a qui ha de donar suport. I l'època de pactes de la sabana política continua amb la tercera entrega del programa Ultranational Geographic, dedicat al camuflatge d'Albert Rivera i als rituals d'aparellament.
Altres
Durada: 40'
22.40
Persona infiltrada
Jair Domínguez
El convidat d'aquesta setmana és l'escriptor, guionista i col·laborador Jair Domínguez, que viatja fins a terres del Baix Camp per conèixer una família de Reus. Amb ells gaudeix de la majestuositat de l'anomenat Beverly Hills reusenc i descobreix les vinyes i els vins que produeix la família. Allà, el Jair ha de fer gala de les seves habilitats periodístiques si vol detectar a temps quin membre de la família és la persona infiltrada.
Altres
Durada: 65'
23.45
Quan arribin els marcians
Fotografia, inspiració i Juan Tamariz
El sentit de la fotografia en l'era de la superabundància d'imatges, l'origen de l'anomenada inspiració i el mag Juan Tamariz són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià. Els marcians han abduït Juan Tamariz, que, amb 76 anys, té el secret de la vitalitat, i han quedat fascinats per la seva simpatia i bon humor. Els terrícoles ho poden comprovar al Teatre Tívoli de Barcelona, on, fins al 16 de juny, presenta l'espectacle Magia potagia... y más!.
Altres
Durada: 45'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.45
Ritmes a l'estudi
La Banda Municipal del Polo Norte. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
A Contrablues. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
CSM & Chicuelo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'