Programació TV3

Dijous, 20 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Ximo Puig, que acaba de renovar el càrrec de president de la Generalitat Valenciana, amb un pacte entre socialistes, Compromís i Unides Podem. Lídia Heredia també conversa amb dues dones que han fet de treballadores de la llar i que ara representen dues associacions que les defensen. Després, l'escriptor i crític literari Julià Guillamon parla de la reedició i actualització de La ciutat interrompuda, un assaig que revisa la relació dels escriptors, i els artistes en general, amb Barcelona. I s'acaba el programa veient totes les cares de les ofertes turístiques a canvi de feina, una opció que pot tenir beneficis per a les dues bandes, però que també pot amagar l'aprofitament laboral.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Macarons de xocolata
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Marta demana explicacions al Mateu sobre el judici. Mentrestant, la Sílvia, farta de tenir el Jordi a casa, reuneix la colla i els obliga a fer un sorteig per veure qui se'l queda. Paral·lelament, el Llompart, l'administrador de la finca on viu la Joana, ha augmentat l'oferta per comprar-li el pis. El Vicenç és estranyament favorable a l'operació, però la Joana i la Paz han estat investigant i saben del cert que els fan mòbing. A més, animada per l'Andreu, la Pili truca a l'Aimar i hi queda. Sembla que la cita va bé. Abans, en una nova trobada per organitzar la revetlla, l'Helena sorprèn tots els amics quan diu que el Mateu va experimentar sexualment amb el Ferran. Es produeix un estupor general.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
S'han de preparar crispetes perquè Gonzalo Boye presenta la seva nova jugada mestra per aconseguir que Carles Puigdemont pugui ser eurodiputat. D'altra banda, Ada Colau, Manuel Valls i Jaume Collboni són els tres protagonistes del programa Persona infiltrada, presentat per Anna Simon. El concursant ha d'esbrinar quin dels tres no és progressista. Mentrestant, Pedro Sánchez intenta explicar a Pablo Iglesias en què consisteix un govern de cooperació. A més, Xavier García Albiol es lamenta d'haver perdut l'alcaldia de Badalona cantant la seva pròpia versió de la cançó The winner takes it all, del grup ABBA. I es descobreixen les perversions d'un client que visita un sex-shop a la recerca de vídeos sobre pactes municipals contra natura.
Altres
Durada: 40'
22.40
Persona infiltrada
Pep Plaza
El convidat d'aquesta setmana és el popular còmic i imitador Pep Plaza, que es converteix en Pep Mason Plaza per mirar de resoldre el misteri d'una família del Maresme. S'enfronta a un pare, una mare, dues filles, una cosina i una gran mentida. Ha de fer gala de tots els seus dots d'imitador per mirar de trobar quin membre de la família està fingint ser qui no és.
Altres
Durada: 70'
23.50
Quan arribin els marcians
El despoblament del món rural, la gentrificació de la ciutat de Barcelona i l'actriu Maria Rodríguez Soto són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià. En Maria Rodríguez Soto els marcians han trobat un espècimen femení singular, ja que és una terrícola a qui li va sortir feina perquè estava embarassada. El procés de gestació real de l'actriu va servir de motor i de fil conductor de la pel·lícula Els dies que vindran, una història de ficció sobre una parella que espera un fill.
Altres
Durada: 45'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.10
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.50
Ritmes a l'estudi
The Stamp. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
Blue Heart. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Joan Monné Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'