Programació TV3

Dissabte, 29 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 430'
13.10
TV3xunTUB
Àurea Márquez
L'actriu Àurea Márquez és la Gemma de Com si fos ahir i aquest dissabte ha penjat la seva story per al programa. En aquesta secció, explica com és fer una sèrie diària i passar tantes hores dins d'un plató.
Altres
Durada: 35'
13.45
Zona zàping
Aquesta edició del programa es fa ressò de l'ascens a Primera Divisió del RCD Mallorca gràcies una remuntada èpica davant del Deportivo de la Corunya. També es pot reviure el títol de lliga aconseguit pel Barça de futbol sala, es veu un punt de tenis de taula que s'ha fet viral i es mostra el xou de Luis Suárez a la Copa Amèrica. A més, el NTLF continua repartint premis al vídeo més divertit i curiós, i el World Roller Games obsequia el millor truc sobre rodes de la setmana. I hi ha una altra entrega del particular Messi Challenge del programa.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Àngels i dimonis
Robert Langdon, expert professor en temes religiosos de la Universitat de Harvard, descobreix evidències del ressorgiment d'una antiga germandat secreta coneguda com els Illuminati, l'organització clandestina més poderosa de la història. És llavors quan comprèn que s'ha d'enfrontar a l'amenaça mortífera que suposen per al seu enemic més fervent, l'Església catòlica.
Pel·lícules
Durada: 145'
18.10
Tarda de cine: On t'amagues?
Han passat 10 anys des que el Mathieu va desaparèixer. Deu anys en què la seva mare ha estat esperant el seu retorn. La seva filla, la Caroline, decideix actuar per posar fi al calvari de la família i comença la seva cerca.
Pel·lícules
Durada: 110'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
Donatella della Porta és una politòloga italiana, professora de ciències polítiques i sociologia política a l'Institut Universitari Europeu. És una de les màximes expertes en moviments socials a nivell internacional i avui visita el programa per donar la seva opinió sobre el referèndum de l'1-O i les seves conseqüències.
Altres
Durada: 210'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Joan Diaz. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'