Programació TV3

Dijous, 18 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
09.00
Els matins
S'entrevista avui els tres xefs del restaurant Disfrutar de Barcelona, Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch. Més tard, s'analitzen els perills de l'aplicació de moda, FaceApp, que permet veure's de vell però que, alhora, també cedeix les dades de l'usuari per al reconeixement facial actual i del futur. També es conversa amb Òscar Camps, ara que el Parlament de Catalunya ha anunciat que li concedeix la Medalla d'Or de la càmera, a ell i a la capitana del SeaWatch3, Carola Rackete. Finalment, es connecta amb el festival Sónar.
Altres
Durada: 180'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pasta de full amb cireres
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Pili demana ajuda a l'Andreu per aconseguir feina a la clínica del Marcos. Ell s'hi nega perquè vol distanciar-se d'ella. Més tard, l'Abel es presenta a la botiga amb la seva mare, la Cristina, que vol conèixer l'Ivan tant sí com no. La dona és bastant desagradable i prepotent i topa de seguida amb ell i la Sílvia. L'Ivan, per interès, aguanta una mica més, i s'esforça per caure bé a la dona. L'Armando, mentrestant, se sent culpable per no haver parat els peus a la Lina. Llavors el Quim, molt empipat, idea un pla de venjança. Cita els treballadors a les sis del matí a les oficines, amb la proposta de destrossar-les. D'altra banda, el Jordi ha tornat a espifiar-la. Arreglant l'extractor, s'ha carregat la nevera. L'Andreu ja no pot més.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
Un Polònia de cine
Bertín Osborne presenta els millors gags cinematogràfics de la temporada. Un recull que entusiasmaria el mateix Orson Welles o els germans Marx. Abans, però, el Bertín presenta la seva última creació, una pel·lícula deliciosa. Braveheart, La naranja mecánica, Cabaret o Chicago són alguns dels clàssics que rescata el programa d'avui.
Altres
Durada: 55'
22.50
Manual de supervivència
Instruccions bàsiques per relacionar-se amb catalans
En aquest capítol, els protagonistes miren d'aprendre una segona lliçó del manual de supervivència, la que explica com es relacionen els catalans entre ells. I, el més important, com es relacionen els catalans amb els de fora.
Altres
Durada: 55'
23.45
Quan arribin els marcians
La música com a eina d'inclusió social, l'ajuda humanitària i la nova edició del Sónar són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià. Després de 25 anys celebrant-se al juny, el Sónar arriba aquest any en ple juliol. La calor estiuenca rebrà 140 actuacions provinents de 36 països diferents, dels cinc continents; una autèntica volta el món sense moure's de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat que inclourà, a més, 80 estrenes. Entre qui inaugura espectacle al festival hi ha Bad Gyal. Jofre Font l'ha anat a visitar mentre enllesteix els últims detalls de la nova presentació.
Altres
Durada: 45'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
Xou
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 62'
03.07
Ritmes a l'estudi
Pepita Garcia Miró. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.07
Blues a l'estudi
Little Victor. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.07
Jazz a l'estudi
Jaume Gispert Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 53'