Programació TV3

Dijous, 25 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
09.00
Els matins
S'entrevista Carlos Carrizosa, cap de l'oposició al Parlament de Catalunya i president del Grup Parlamentari de Ciutadans. Més tard, pendents de Brussel·les, que porta Espanya al Tribunal de Justícia de la UE per vulnerar els nivells de contaminació a Barcelona i Madrid, el programa parla dels efectes que aquesta contaminació atmosfèrica pot tenir sobre la salut i el benestar de les persones. Se segueix de prop també l'onada de calor i els esdeveniments al Congrés en la segona votació per a la investidura de Pedro Sánchez.
Altres
Durada: 180'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Granissat de llimona
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Eva s'adona que es va passar amb el Pau, el nòvio de la Júlia. Se l'ha emportat a casa per cuidar-li els cops i li suplica que l'ajudi a trobar la seva filla. Ell li truca, però l'Eva hi va en lloc seu. La baralla mare-filla està servida. La Marta, per la seva banda, està amoïnada. Remena les coses del Mateu i hi troba un anell de compromís. Això la tranquil·litza. De tota manera, es podria estar enganyant. El Mateu, mentrestant, parla amb el seu advocat i descobreix que el divorci no serà cosa fàcil. Paral·lelament, la Sílvia vol esbroncar la Gemma per haver-se embolicat amb el Fèlix, però es fa enrere. El que fa és culpar el Fèlix d'haver destrossat la seva amistat amb ella. Inevitablement, totes dues dones es troben i parlen del tema. Més tard, el Quim contempla el seu fill, que fa el gandul al sofà, i s'adona que ha de buscar feina.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
Polònia, collita 2019
El jutge Marchena vol començar les vacances amb l'equip del programa, però abans d'acomiadar-se ha volgut deixar el programa ben lligat i presentat. Ha estat un any difícil, no es pot negar, però també ha servit de molt, gairebé per aconseguir la carrera de dret. El programa mostra un recull dels millors gags sobre el judici més important de la democràcia espanyola. El hat-trick de les eleccions, municipals, generals i europees, ha deixat gags com la celebració d'Esquerra Republicana amb Macià i Companys, els cartells propagandístics de Ciutadans i la crisi artística de Carlos Carrizosa. I el cambrer més temut de la restauració va tornar després de mesos d'absència, quan el jutge Marchena va demanar un croissant de xocolata per esmorzar. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 50'
22.45
Manual de supervivència
Normes, quines normes?
Viure en societat, quan s'arriba a un nou país, significa complir les normes. El problema, de vegades, és entendre-les o aprendre quines s'han de complir i quines no. Els participants del programa fan en aquest capítol la seva anàlisi sobre quines normes s'han de seguir per passar desapercebut entre els catalans i, el més important, quines no.
Altres
Durada: 55'
23.40
Quan arribin els marcians
El darrer capítol marcià de la temporada té com a temes protagonistes quedar-se a la ciutat durant l'estiu com a militància, treballar durant l'estiu per preparar Fira Tàrrega, viatjar lluny o a la vora per fer descobriments musicals i l'estiu dels Ladilla Rusa i Lildami. (Últim capítol de la temporada.)
Altres
Durada: 45'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.00
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
02.40
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Red Fusion. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'