Programació TV3

Dimecres, 18 setembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Es connecta avui amb representants de diversos partits al Congrés per saber com interpreten els últims moviments i si es convocaran noves eleccions. Més tard, el professor de secundària Andreu Navarra aporta la seva visió, molt crítica, del sistema educatiu, que ha plasmat en el llibre Devaluación continua. I es conversa a continuació amb Bel Pozueta, mare d'un dels joves d'Altsasu, el dia que el Tribunal Suprem ha de revisar la condemna d'entre 2 i 13 anys de presó que l'Audiència Nacional va imposar als vuit joves acusats.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Hamburguesa de pollastre cruixent
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Marta continua enganxadíssima al joc en línia i a la seva amiga virtual. Tant, que l'Ismael li recomana que la identifiqui. La Marta li proposa de veure's i ella ho accepta. El Jordi se sent fatal pel tema de les entrades i l'Anna i l'Ivan se'n riuen. Penedida, l'Anna li regala dues entrades per a un concert que es fa aquella nit, fent veure que li han costat molts diners. El Marc s'ofereix per anar-hi amb ell. I, a l'accés, es descobreix la trampa. Però aquesta no és la sorpresa més gran. Al concert hi troba el policia que li va requisar les entrades. L'Eva es lamenta d'haver triat la Txell de companya de pis. Ho explica a la Lola, una altra de les noies que li van escriure, i li diu que intentarà fer fora la Txell i agafar-la a ella. I ho prova.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana, Joel Díaz estrena la secció Díaz de fúria, en la qual ofereix la seva particular visió de l'última Diada. A més, el periodista expert en e-sports i estrella digital Ibai Llanos passa per La televisió és cultura, on explica en què consisteix la seva feina. Finalment, s'informa sobre l'actualitat més absurda a El Mundo Today i es descobreix una cantant molt honorable, Ferrusolía. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 45'
22.40
Joc de cartes
La millor hamburguesa original de Barcelona
En el programa d'avui es busca la millor hamburguesa de Barcelona. Rare Burguer & More, Timesburg, La Royale i L'empanat obren les seves portes i, amb Marc Ribas, es mouen per la capital catalana per intentar trobar la millor combinació de pa, carn, formatge o qualsevol ingredient que es pugui imaginar, perquè, en el món de les hamburgueses, no hi ha límits. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 80'
00.00
Joc de cartes
El millor restaurant de cuina de porc a la plana de Vic
El programa es trasllada fins a Osona per trobar els millors restaurants de la cuina del porc de la plana de Vic. Marc Ribas coneix Núria Cortinas, propietària del restaurant Bardaguer, situat a Folgueroles; Marc Corrius, propietari del Barecu, al casc antic de Vic; Lluís Parra, d'El Pla de l'Os, a Sant Miquel de Balenyà, i Àlex Andrés, xef i propietari del Vicfood, al centre de Vic.
Altres
Durada: 85'
01.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.55
Ritmes a l'aula
Qué pasa contigo, trio? Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.25
Cava de blues
Martini Surfers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.10
Fusió i swing a l'estudi
Àlex Ventura, Teràpia de Grup. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.55
Jazz a l'estudi
Francesc Capella. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'