Programació TV3

Dissabte, 16 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 405'
12.45
Zona zàping
En el programa d'avui es pot veure el que s'ha convertit en un clàssic: la festa dels Márquez a Cervera. També es recorden els hat-trick de Messi, tirant el carro a Can Barça, i la migdiada del president de l'Atlètic, Enrique Cerezo, a la presentació de la Supercopa d'Espanya. A més, es veu Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, que s'ha endut la Supercopa a Aràbia Saudita, convertit en el geni de la llàntia d'Aladí.
Altres
Durada: 40'
13.25
Obrint plaça
La integració
Els castells són un bon lloc per integrar persones que arriben de fora i volen conèixer gent i costums del nou lloc on han anat a viure. En aquest programa es coneixen diversos casos d'integració, com el del Baba, que va arribar en pastera fa temps i des de fa pocs mesos és membre de la colla dels Xiquets de Reus. A la mateixa colla es coneix el Reymin, que va arribar de la República Dominicana quan era un nen i que reconeix que apuntar-se a fer castells el va ajudar a integrar-se més ràpidament.
Altres
Durada: 30'
13.55
APM? Extra
Espai de zàping televisiu elaborat per l'equip d'Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Si Déu vol
El Tomasso és un cardiòleg respectat, una mica dèspota, ateu convençut i liberal. Com a bon italià, la seva família és molt important per a ell i està especialment orgullós del seu fill petit, un estudiant brillant de medicina disposat a seguir els seus passos. No obstant això, el jove té nous plans i revoluciona la família amb una notícia inesperada: vol fer-se capellà.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.10
Tarda de cine: Dolors de part
La Thea treballa com a secretària en una editorial. Un dia el seu cap, el Jerry, sent com la Thea es burla d'ell i decideix acomiadar-la. La Thea és conscient que s'ha ficat en un bon embolic, per la qual cosa fingeix estar embarassada. L'ardit funciona i el Jerry no la fa fora.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.40
Tarda de cine: Mil cosas que faria per tu
El Dani ha perdut el rellotge de luxe que la seva xicota Mónica li va regalar pel seu aniversari. Farta d'aquesta i altres decepcions, la Mónica decideix trencar amb el Dani, que, aconsellat per l'Elías, un amic aficionat a la psicologia, fa l'impossible per recuperar el rellotge i salvar la seva relació amb la Mónica. Però el que semblava un pla fàcil de dur a terme desencadena una rocambolesca història d'embolics entre policies, mafiosos i un lladre d'estar per casa, amb descàrregues de surrealisme i humor assegurats.
Pel·lícules
Durada: 80'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Al programa d'avui, Cristina Puig parla amb Ernest Maragall, president de el grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona; l'artista perseguit pel Govern xinès Badiucao, i el cantautor galàctic Jaume Sisa. A més, s'estrena una nova forma de participació dels espectadors al programa que servirà per potenciar la interacció amb l'audiència.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Javier Galiana & Spice Berberechos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Benavent/Bonell. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'