Programació TV3

Dijous, 21 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Avui s'entrevista el director de la Caixa d'Enginyers, Joan Cavallé, per parlar de com influeixen en la banca la situació econòmica i la política. Després, el responsable de Polítiques d'Infància d'Unicef, Roger Garcia, analitza les dades que afirmen que el 28,6% dels infants de Catalunya estan en risc de ser pobres. També es conversa amb Mariano Sánchez Soler sobre el seu llibre La familia Franco S. A., l'última i més completa investigació sobre l'entorn familiar del dictador. A més, se celebra una jornada sota el títol Translaboral, que vol ser un espai de propostes i per posar fil a l'agulla a una situació que afecta una gran part del col·lectiu trans a Catalunya: l'atur i la discriminació laboral. I, per acabar, en l'espai de crisi climàtica, el programa planteja com es poden reduir les deixalles.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pastís de formatge amb caqui
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Quim tempteja la Cati per trobar un moment d'intimitat amb ella, però la dona continua bloquejada. Conscient que està fent patir el seu home, la Cati demana al Marc que cuidi son pare. Llavors, però, reapareix la Xesca. D'altra banda, el doctor Ricardo Cañas es vol acomiadar de l'Andreu fent un cafè amb ell, però ell vol quedar-se amb la Pili per destensar les coses. Sigui com sigui, la Pili marxa amb una excusa i els dos homes s'acaben trobant. Mentrestant, la Marta se sent desubicada a l'equip de gamers, perquè, al seu costat, tots són canalla; en concret, n'hi ha una, la Raquel, que empatitza poquíssim amb ella.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
Avui es descobreix com ha anat el judici a Quim Torra pel cas de la pancarta al Palau de la Generalitat. Davant d'aquesta situació, el govern es prepara per substituir el president de la Generalitat i, amb l'ajuda de Quim Monzó i Pere Gimferrer, es decideix quina és la qualitat imprescindible que ha de tenir el candidat que en vulgui assumir el càrrec. Mentrestant, el jutge Marchena presenta El carrusel de la justícia, el seu programa radiofònic per saber l'última hora de tots els casos judicials de la setmana. D'altra banda, després que Vox no hagi renunciat a les subvencions per als seus resultats electorals, Santiago Abascal i Ortega Smith fan una bogeria i converteixen el Valle de los Caídos en Voxaventura: un parc d'atraccions per a les famílies falangistes. Finalment, Pedro Sánchez presenta la seva nova parella de govern, Pablo Iglesias, als seus pares polítics: José Luis Rodríguez Zapatero i Felipe González.
Altres
Durada: 40'
22.35
Els meus pares
Els pares de Marta Marco
Els protagonistes d'aquest programa són Lluís Marco i Neus Viñas, pares de l'actriu Marta Marco i de l'exjugador de la Penya Carles Marco. El Lluís i la Neus són de Badalona. Es van conèixer fa cinquanta anys, fent teatre amateur. Parlen de la vida, de la seva història d'amor i, sobretot, de la relació amb els fills. La Marta, molt coneguda pel seu paper a la sèrie Merlí, explica com va viure quan era molt petita una breu separació dels seus pares. D'altra banda, Marta Marco explica que la seva mare és el pal de paller de la família i el seu pare una persona molt lluitadora i imparable. Confessa que ella i el Lluís tenen el mateix caràcter i s'han discutit molt, però que, gràcies a la mare, la corda no s'ha trencat mai.
Altres
Durada: 65'
23.40
Quan arribin els marcians
La figura de la bruixa ha viatjat en escombra del segle XV a l'actualitat i ha deixat un rastre fascinant en la cultura popular. S'analitza què se'n sap de la història real d'aquestes dones que van ser perseguides, torturades i assassinades, i per què el seu imaginari genera ara tanta admiració. Posteriorment, aprofitant la celebració del DAU Barcelona, s'emet un reportatge que parla sobre l'anomenada gamificació, l'ús de tècniques de joc aplicades a molts aspectes de la vida, que està cada cop més estesa en la nostra societat. I és que es diu que no s'ha de deixar de jugar perquè les persones es facin grans, sinó que es fan grans perquè deixen de jugar. Finalment, els marcians abdueixen Àlex Brendemühl perquè els ajudi a desxifrar un misteri: per què moltes vegades els humans diuen una cosa però fan cara de voler dir la contrària.
Altres
Durada: 40'
00.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.55
Gran reserva
Cultura: Xavier Rubert de Ventós/Joan Pere Viladecans
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.50
Ritmes a l'estudi
Earth Angels. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
The Walking Stick Man. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.50
Jazz a l'estudi
Hat. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'