Programació TV3

Diumenge, 24 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 25'
10.30
Signes dels temps
Germanes Oblates
Les Germanes Oblates del Santíssim Redemptor són una congregació religiosa que acompanya les dones que han exercit la prostitució i que viuen en contextos d'exclusió social. A Barcelona dirigeixen el Lloc de la Dona, un espai d'acollida, assessorament i formació.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
13.10
Polònia
Avui es descobreix com ha anat el judici a Quim Torra pel cas de la pancarta al Palau de la Generalitat. Davant d'aquesta situació, el govern es prepara per substituir el president de la Generalitat i, amb l'ajuda de Quim Monzó i Pere Gimferrer, es decideix quina és la qualitat imprescindible que ha de tenir el candidat que en vulgui assumir el càrrec. Mentrestant, el jutge Marchena presenta El carrusel de la justícia, el seu programa radiofònic per saber l'última hora de tots els casos judicials de la setmana. D'altra banda, després que Vox no hagi renunciat a les subvencions per als seus resultats electorals, Santiago Abascal i Ortega Smith fan una bogeria i converteixen el Valle de los Caídos en Voxaventura: un parc d'atraccions per a les famílies falangistes. Finalment, Pedro Sánchez presenta la seva nova parella de govern, Pablo Iglesias, als seus pares polítics: José Luis Rodríguez Zapatero i Felipe González.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Avui els espectadors poden reviure una de les escenes més mítiques del cinema: la de Thelma i Louise. Durant el programa, es recrea un dels diàlegs més famosos de la gran pantalla, en una versió una mica més còmica de la pel·lícula. A més, una dona del programa de Ramon García genera tensió trucant a La casa de papel. Es recopilen, també, alguns dels moments més escatològics de la televisió.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Tornar a casa per Nadal
Lizzie Richfield es troba desorientada a la seva nova feina com a cap de sala de la casa Ashford, a Virgínia. Mentre fa preparatius per a la seva venda, decideix organitzar una gala de Nadal per a la família Marley.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.20
Tarda de cine: Nadal al carrer Chestnut
Després que uns grans magatzems encarreguin per error 60.000 llums de Nadal, un treballador anomenat Lou Boyd té una idea brillant: un concurs de decoració per acabar amb l'excés d'estoc. El propietari dels grans magatzems, un home fred i materialista, està encantat amb la idea de desfermar una batalla entre veïns. Però el que no sap és que aquesta guerra li va a donar una lliçó sobre l'autèntic significat del Nadal.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.45
Videoescoles Marató
Malalties minoritàries 2019
El vídeo divulgatiu de La Marató 2019 d'aquest any està dedicat a les malalties minoritàries, i explica la història de tres joves afectats per una malaltia d'aquest tipus. Alba Parejo té nevus congènit melanocític gegant. A part dels riscos per a la salut, aquesta alteració fa que les persones afectades sovint s'aïllin del seu entorn perquè els fa vergonya que els vegin com tenen la pell. Però l'Alba ho va superar amb molt de coratge i, a través de les seves fotos penjades a Instagram, s'ha convertit en una referència per superar els conflictes d'autoestima que afecten molts adolescents. Bilal Soussan, per la seva banda, té la malaltia de Morquio. Aquesta malaltia genètica apareix en els primers anys de creixement i provoca deformitats en els ossos, el tòrax i altres òrgans. Tot i les limitacions, el Bilal és un exemple de tenacitat per tirar endavant una vida plena de projectes. I la tercera protagonista, Laura Moreno, va néixer afectada per l'anèmia de Fanconi. Aquesta malaltia genètica fa que la medul·la òssia no funcioni bé, provoca malformacions congènites i fa que les persones afectades tinguin molta predisposició per desenvolupar tumors cancerígens. La Laura explica com, gràcies al seu germà petit, va poder rebre un trasplantament de medul·la òssia que li ha permès arribar a l'edat adulta.
Altres
Durada: 20'
19.05
Al cotxe
Ada Parellada, Tortell Poltrona, Mercè Pons
Programa que trasllada els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la televisió fins a casa o de casa fins a la televisió, aprofitant el trajecte per conversar d'una manera diferent.
Altres
Durada: 60'
20.05
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Inclou Proletaris online
Altres
Durada: 50'
22.45
Katalonski
Roma
Halldor visita Roma, una ciutat de pel·lícula, per a conèixer gent com Alessandra Febo: en la seva classe de primària els nens no canten Sol solet, precisament; a la nit, ella balla tango per enfortir la relació amb el seu marit. A més, puja a la escúter del periodista Adriano Petrucci per anar a recollir la seva filla, i assisteix a un dinar familiar divertit. Giulia di Filipo, per la seva banda, li ensenya a fer i revelar fotos digitals i, finalment, es llança a la piscina per fer natació sincronitzada amb Erica Castorani, i Halldor l'ajuda a muntar una coreografia.
Altres
Durada: 60'
23.45
Quan s'apaguen els llums
Hristo Stoítxkov
A cada programa, Lluís Canut conversa amb una persona que ha tingut una trajectòria destacada en el món de l'esport, rememorant els seus dies de glòria i les seves grans gestes, però també els seus fracassos.
Altres
Durada: 65'
00.50
(S)avis
Lluís Solà
Poeta, director de teatre i dramaturg, traductor i professor, Lluís Solà és sobretot un activista cultural i un lluitador per la llibertat individual i col·lectiva. Membre fundador i director de la revista de poesia Reducciones, confessa que els que van néixer al voltant de l'any 1940 se saben massa bé els mals que ocasiona la constricció sostinguda de la llibertat. Potser per això durant els anys setanta va dirigir la implantació de l'assignatura de llengua catalana en tots els centres d'ensenyament de la comarca d'Osona.
Altres
Durada: 55'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
03.00
Ritmes a l'estudi
Emili Baleriola Blues Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Ivan Kovacevic 5 Spots. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Manel Camp Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'