Programació TV3

Dilluns, 25 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'entrevista Xavier Melero, l'advocat de Quim Forn i Meritxell Borràs. Més tard, es commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb l'escriptora i diputada d'ERC Jenn Díaz, que va explicar la seva vivència personal com a dona maltractada des del faristol del Parlament. Seguidament es tracta la polèmica dels milers de soldats republicans enterrats al Valle de los Caídos amb Joan Pinyol, que porta 11 anys intentant que se li entregui el cos del seu avi. A més, Carles Viñas, doctor en Història Contemporània a la UB, analitza la presència d'aficionats racistes al món del futbol.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coca de bolets en escabetx
De coques, se'n poden fer de moltes menes. Aquesta és flonja i coberta d'uns imprescindibles: camagrocs i rovellons.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Pili i l'Andreu han recuperat la felicitat, però per poc temps. Més tard, dinant a casa de la mare, la Pili descobreix que en Vicenç ha explicat el tema de l'oferta de feina. La Pili se sent menyspreada. Posteriorment, l'Andreu li suplica a la Pili que l'acompanyi a Madrid. Paral·lelament, l'Eloi li proposa a la Blanca anar a viure tots dos a casa de la Sílvia, que hi està d'acord, però ella ho refusa i discuteixen. En Miquel, per la seva banda, es vol reconciliar amb en Jordi. Finalment, la Manar no vol que el seu fill passi més nits a casa de la Joana, que s'ofèn quan ella li diu que l'està consentint.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
El foraster
Les
A Les, un poble de la Vall d'Aran, tota la vida gira al voltant d'una festa d'orígens ancestrals, que se celebra la nit de Sant Joan: la Crema deth Haro. Cada any els seus veïns planten un tronc d'avet al mig de la plaça el dia de Sant Pere, i es crema a el cap de gairebé un any, en la revetlla de Sant Joan. El Quim arriba el dia abans de la crema i es troba amb un poble bolcat en la seva festa més sagrada. L'Esther i el Nacho li expliquen l'art de fer ballar les halhes enceses al voltant de el cos, i amb el Pedro i el Marc, avi i net, el Quim comprèn fins a quin punt aquesta tradició s'ha unit a les famílies de Les al llarg d'incomptables generacions. Però, abans de viure la nit de la Crema deth Haro, el Julián convida el Quim a fer ràfting per Garona, i també coneix el Pedro, un madrileny amant de l'aventura i de gastar males passades als seus tripulants. Finalment, es viu la nit de Sant Joan més màgica al voltant de l'Haro, que amb el seu foc pot fer realitat tots els desitjos que se li demanen, inclosos els més bonics i inesperats.
Altres
Durada: 60'
22.55
El foraster
Cadaqués
Punt de visita obligada pels turistes i font d'inspiració per artistes de tot el món, Cadaqués és, probablement, un dels pobles més coneguts de Catalunya. El Quim hi arriba amb la intenció de conèixer el poble que hi ha rere la postal, perquè un poble no el coneixes fins que coneixes la seva gent. Així, entre d'altres, el Quim s'embarca amb l'Isca i el Linares, els últims pescadors de Port Lligat, fa una visita molt animal al parc del Cap de Creus amb el Dionís i descobreix, de la mà de l'Eli, la vida que batega sota l'aigua de Cadaqués, en què serà el seu bateig de submarinisme. 48 hores intenses on es coneix l'autèntic caràcter de la gent que viu en aquest icònic poble de l'Alt Empordà.
Altres
Durada: 60'
23.55
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.40
Gran reserva
Xou. Set de nit
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 65'
02.45
Ritmes a l'estudi
Shark. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
Delta Power Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'
04.40
Jazz a l'estudi
Red Fusion. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'