Programació TV3

Dissabte, 7 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 410'
12.50
Gent de mercats
Amb gent del Mercat del Carmel i de l'Estrella de Barcelona i Mercat de la Independència de Terrassa
El programa d'avui mostra el grup de zumba del Mercat del Carmel de Barcelona. Un dia a la setmana, durant el descans del migdia, paradistes de totes les edats es reuneixen per ballar, com l'Amparo de les olives o el Pau, que amb 15 anys té clar que vol ser peixater com els pares i els avis, encara que hagi de matinar molt per anar a Mercabarna. Al mercat de l'Estrella, Xavi Arbolí demostra que es mou com peix dins l'aigua tant darrere el taulell de la seva peixateria com davant la càmera de la websèrie de mercat, en la faceta d'actor amateur. Al Mercat de la Independència de Terrassa es descobreix la terregada, la botifarra inventada a la localitat i que ara s'identifica amb Terrassa.
Altres
Durada: 55'
13.45
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La núvia de la neu
Greta Kaine és una reportera que ha d'anar a un complex turístic luxós a la neu per fer un reportatge sobre l'atractiu fill d'un milionari. Els empleats de l'hotel la confonen amb una convidada i la Greta aprofita l'ocasió.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Botiga d'il·lusions
La Kathy mira de superar la mort del seu marit. Per això, passa gairebé tot el seu temps treballant en una botiga de bicicletes i tractant de no pensar. Quan arriba Nadal, sent la temptació d'entrar en una nova botiga propietat del Tim, un home que torna la vida a la Kathy.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.45
Tarda de cine: El pregó
Els germans Osorio, glòries oblidades de la música electrònica dels 90 i ara enemistats, han estat contractats per anar junts a fer el pregó al seu poble natal, Proverzo. Les seves intencions d'arribar, guanyar els diners i sortir corrent es veuen truncades per plans secrets, hordes de fans i tradicions ancestrals.
Pel·lícules
Durada: 75'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Anàlisi de la realitat catalana que combina la informació més rigorosa amb l'humor i l'entreteniment, i que dona veu als protagonistes.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
The Stamp. Un trio de rock amb un repertòri eclèctic i dinàmic. Poden sonar-vos com a rock anglès dels setanta, blues, rock progressiu, com a folk o, fins i tot, jazz. Aquesta barreja amb segell pròpi ve de tres músics amb una llarga trajectòria a les seves espatlles, i provenen de grups com Traditional Tourist, Big Mama i els Blues Messengers, Smoking Stones o Los Mambo Jambo.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Blue Heart. Xavier Soranells i la seva banda ens presenten el seu nou material. Un repertori en què sentirem blues rural, blues contemporani i alguns temes de textura més roquera. En cada tema Soranells i els seus busquen l'emoció, la intensitat i l'energia; evocant sons del rock-blues dels 60 i 70. L'acompanyen Eudald Boluda a la bateria i Miki Santamaria al baix, Abel Boquera als teclats i el mateix Xavier Soranells a la guitarra i veu.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Vicens Martin Grup. Avui visita l'estudi el guitarrista barceloní Vicens Martí, per presentar una part de la seva'Suite Urbana', un experiment narratiu de com la vida a la ciutat ens produeix reaccions en forma de música. Ho fa acompanyat per Gabriel Amargant al saxo, Alejandro Di Costanzo als teclats, Ramón Ángel Rey a la bateria i Miquel Àngel Cordero al contrabaix. Deixeu-vos portar i gaudiu del seu imaginari urbà en forma de melodies.
Altres
Durada: 60'