Programació TV3

Divendres, 10 abril de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 450'
13.30
Planta baixa confinats
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 60'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Tatin de peres
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.05
Joc de cartes
El millor dels especials
En aquest capítol resum, es recorden els millors moments dels programes especials. Entre d'altres, es repassen els millors moments viscuts al Mercat de la Boqueria; es recorda el programa dedicat als Foodtrucks del REC d'Igualada, i es torna al Museu Agbar de les Aigües, on es va viure la festa del Segell Blau Honorífic i es van poder tastar els millors càterings de Barcelona.
Altres
Durada: 55'
17.00
Pel·lícula: Ben-Hur
Judah Ben-Hur, fill d'una família noble de Jerusalem, és acusat d'atemptar contra la vida del nou emperador romà. El Messala, un tribú romà que dirigeix els exèrcits d'ocupació, l'empresona arrel d'això i es converteix així en el seu principal enemic. Un sentiment que acaba sent mutu.
Pel·lícules
Durada: 240'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Primera línia
Espai que mostra els testimonis, en primera persona, dels ciutadans que viuen més de prop la lluita contra el coronavirus o que fan tot el possible per millorar les condicions de tots els afectats. Així doncs, el programa dona veu al personal sanitari, de neteja, de transports, de serveis d'emergències i seguretat, però també als que treballen en farmàcies, botigues d'alimentació, serveis socials o funeraris.
Altres
Durada: 10'
22.20
Zona zàping
Aquesta setmana es compta amb la participació de l'exjugador blaugrana Andrés Iniesta, que amb la seva dona proposa un nou repte viral des del Japó. També hi és l'actor Quim Masferrer, el foraster de TV3, que afronta la competència d'una família que imita el seu programa sense sortir de casa. Finalment, Guillem Solé, del grup Buhos, posa veu i música a la cloenda del programa, amb imatges enviades pels espectadors, i la dedica al personal sanitari.
Altres
Durada: 40'
23.00
La gran pel·lícula: El fundador
La veritable història de com Ray Kroc, un venedor d'Illinois, va conèixer el 1950 els germans Mac i Dick McDonald, que portaven una hamburgueseria al sud de Califòrnia. Impressionat per la velocitat del sistema de cuina de la seva hamburgueseria de San Bernardino, el Kroc va visualitzar el potencial de la franquícia i es va anar posicionant hàbilment per avançar-se als germans i crear el que avui és un imperi d'un bilió de dòlars. Així va néixer McDonald's.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 310'