Programació TV3

Dissabte, 8 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 385'
12.25
Per què volen els avions?
Per què som solidaris?
Eloi es pregunta per què la gent és solidària i té ganes de conèixer persones generoses. Per això, s'apropa fins a Manresa per conversar amb la monja Lucía Caram, impulsora i directora de el projecte invulnerables. A continuació, acompanya Valerio N'Dongo, usuari de la Fundació Arrels, fins el caixer automàtic que li va fer de refugi durant alguns dels anys que va passar vivint al carrer. Més tard, Eloi ajuda la Magdalena, voluntària del Banc d'Aliments de Manresa, i acompanya un grup de voluntaris de l'Associació Rodamunt, cofundada per Oriol Vilaseca, fins al castell de la Popa, a Castellcir.
Altres
Durada: 35'
13.00
Aire lliure
Vall d'Aran
Judit Mascó visita la Vall d'Aran en dues èpoques de l'any molt diferents: a l'hivern i a l'estiu. Té com a convidada l'actriu i cantant Elena Gadel, i entra en contacte amb la cultura aranesa, aprenent l'idioma i visitant els llocs més emblemàtics i històrics del país.
Altres
Durada: 50'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
16.00
Tarda de cine: L'última funció
La cantant Sarah Conrad decideix retirar-se després de patir un atac d'un dels seus fans. Passats uns anys torna als escenaris i és atacada en plena actuació.
Pel·lícules
Durada: 91'
17.31
Tarda de cine: Adolescent i desapareguda
Una adolescent desapareix durant una festa. La seva mare denuncia el fet i la policia interroga els amics de la jove, però no obté cap resultat. Llavors la dona, que posseeix un do semblant a la clarividència, insisteix que encara és viva i demana als agents que la trobin.
Pel·lícules
Durada: 94'
19.05
Tarda de cine: Els morts del llac Constança
Troben el Garching, el guardaboscos, moribund a casa seva. Al seu costat hi ha el braç d'una altra persona, pel que sembla arrencat violentament. El Garching està infectat de ràbia, aparentment causada per mossegades del seu propi gos. Una brigada policial austroalemanya investiga el que ha passat i busca l'animal, que es troba en parador desconegut.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: L'Agatha i la veritat del crim
Anglaterra 1926. Agatha Christie decideix desaparèixer quan es veu davant d'un dels pitjors moments personals i professionals de la seva vida. La famosa escriptora no troba noves històries per escriure i a més la seva vida personal s'enfonsa quan descobreix que el seu marit li és infidel. En plena crisi existencial, una desconeguda l'aborda i li demana ajuda per resoldre l'assassinat de la seva amiga Florence Nightingale. Fent-se passar per una altra persona, la cèlebre narradora accepta la missió i se les enginya per reunir tots els sospitosos en una mansió amb l'esquer de cobrar l'herència de la difunta.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.50
Pel·lícula: Assassinat a l'Orient Express
Durant el seu viatge a l'Orient Express, Hércules Poirot ha d'investigar l'assassinat d'un milionari al compartiment del costat.
Pel·lícules
Durada: 125'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'