Programació TV3

Dimarts, 11 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 247'
10.07
Jet lag
Maduresa
Emissió dels capítols Obsessions i Maduresa.
Sèries
Durada: 68'
11.15
Viatges insòlits
Corea del Sud
Després de visitar Corea del Nord, Tom es pregunta com deu ser l'altra meitat del país. Després de la Segona Guerra Mundial, els russos es van quedar amb el nord i els americans amb el sud, i avui dia Corea de Sud és un país capitalista on tampoc és fàcil viure.
Documentals
Durada: 45'
12.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
El Paradís de les Senyores
Reines per un dia
El projecte per a obrir nous grans magatzems en tot Itàlia absorbeix completament el Pietro, que dedica tot el temps a la feina, mentre descuida la Teresa. La noia pateix per la distància que s'ha creat entre ells i per la indiferència amb què el Mori sembla tractar-la.
Sèries
Durada: 70'
17.00
Vera
Canvi de marea
Una colla que celebra un comiat de solter arriba de nit en un càmping de bungalous. Després de la gresca, comença un incendi que crema dos dels bungalous. Quan la policia comença a investigar, troba un cadàver entre les restes del foc, i després descobreix que la víctima és la germana del propietari del càmping, que també és el futur sogre del protagonista del comiat de solter. Massa coincidències.
Sèries
Durada: 95'
18.35
Shakespeare i Hathaway: investigadors privats
Un bell aspecte porta el pitjor engany
El Frank es mostra escèptic quan apareix el Martin, un nord-americà que diu que és el seu oncle. Mentrestant, Diana i Leon Tarsich, propietaris d'una botiga, demanen al Frank i la Luella que provin que la Lola, la seva empleada, està mentint perquè li paguin una indemnització per lesions. Més tard, la Diana és assassinada i el Martin és el principal sospitós. Quan prova la seva innocència, el Frank aclareix també un altre misteri.
Sèries
Durada: 50'
19.25
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 15'
19.40
TV3xunTUB
Nil Cardoner
Nil Cardoner ha participat en sèries mítiques com Polseres vermelles o Les de l'hoquei. En la seva història d'avui, Nil descobreix que l'escalada és una de les seves grans aficions i explica què és el que menys li agrada de treballar a la televisió.
Altres
Durada: 35'
20.15
Hudson i Rex
Estranys a la nit
El cantant d'un grup de música apareix mort en una platja solitària. Li han desaparegut mil dòlars que havia retirat del banc un parell de dies abans. Sembla que el robatori pot haver estat el motiu del crim, però també podria ser-ho un atac de gelosia d'un altre component del grup.
Sèries
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Cool Hunters
La cuina
Serapi es creu un gran cuiner i ningú s'atreveix a dir-li que no en té ni idea. Tot i així, Serapi té oportunitat per millorar les seves habilitats, com quan visita el restaurant d'Ada Parellada per aprendre, entre altres coses, a fregir pells de patata.
Altres
Durada: 45'
22.50
Revolució 4.0
Miki Núñez: Ens heu deixat un llegat de merda
Els joves, que són el futur, prenen la paraula en aquest programa amb Xantal Llavina, per parlar d'expectatives, d'emprenedoria digital, del potencial educatiu i comunicatiu de les noves tecnologies i de les conseqüències negatives de fer-ne un ús inadequat o abusiu.
Altres
Durada: 55'
23.45
Sense ficció
Inclou De bruixes, xurros i emocions
Documentals
Durada: 60'
00.45
Pel·lícula: Guillaume i els nois, a taula!
Autobiografia del cineasta i actor Guillaume Gallienne que se centra en la relació que mantenia amb la seva mare i en l'estranya connexió que existia entre tots dos. Quan era petit, Guillaume era tractat com una nena per la seva mare, que el diferenciava dels seus altres dos germans. Aquest fet el va portar a adoptar una actitud femenina que el va fer patir l'homofòbia des d'una edat molt primerenca i una depressió als 12 anys. Aquest film és un recorregut per les emocions, el record i la família.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 230'