Programació TV3

Dissabte, 26 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 400'
12.40
Persona infiltrada
Ivan Labanda-Família Calvet
L'actor Iván Labanda es posa a la pell d'un detectiu per descobrir qui menteix en una família marcada pel mens sana in corpore sana, que resideix a Corbera de Llobregat. Per destapar la persona infiltrada, Iván inspecciona tatuatges, fesomia i decoracions d'habitacions.
Altres
Durada: 65'
13.45
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Hitchcock
Alfred Hitchcock, l'anomenat mestre del suspens i icona extraordinària del cel·luloide, va ser famós per haver creat algunes de les pel·lícules d'intriga més intenses i inquietants de la història. No obstant això, amagava un gran secret: el romanç extraordinàriament creatiu amb la seva lleial esposa i col·laboradora en la realització cinematogràfica, Alma Reville.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: Pau, la força d'un silenci
Exiliat a Prada de Conflent, Pau Casals, considerat el millor intèrpret del moment, ha decidit no tocar més en públic fins que la dictadura de Franco no caigui. El Pierre, un jove francès a qui el mestre dona classes, intenta convèncer-lo que faci un concert extraordinari que pot convertir-se en un homenatge a la llibertat.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.15
Al cotxe
Marc Bartra i Maria Pujalte
Programa que trasllada els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la televisió fins a casa o de casa fins a la televisió, aprofitant el trajecte per conversar d'una manera diferent.
Altres
Durada: 45'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
El programa explica el testimoni de Xavier Marco, que va passar dos mesos a l'UCI ingressat per la COVID-19, i s'analitza la situació de la pandèmia a Catalunya amb Àlex Arenas, matemàtic i investigador de la Universitat Rovira i Virgili. La setmana que el govern espanyol ha anunciat l'inici de la tramitació de l'indult dels presos del procés, l'espai entrevista els advocats Benet Salellas i Andreu Van den Eynde. I també conversa amb l'eurodiputada Diana Riba, dona de Raül Romeva, i amb Laura Masvidal, la dona de Quim Forn. Més tard, s'aborda la crisi oberta entre el poder judicial i el govern Sánchez per l'absència de Felip VI a l'entrega dels despatxos judicials amb l'advocat i exjutge Elpidio José Silva. Finalment, Cristina Puig també parla amb la periodista Esperanza Escribano, autora d'una de les poques entrevistes concedides per Corinna Larsen.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'