Programació TV3

Diumenge, 27 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 210'
09.30
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 25'
09.55
Concert
Del dolor a l'esperança
S'ofereix el concert extraordinari que aquest any inaugura la temporada del Liceu al monestir de Montserrat, Del dolor a l'esperança. Aquesta col·laboració connecta un centre d'espiritualitat enclavat en un espai natural protegit com Montserrat amb un centre d'art i música com el Liceu en una cerimònia que s'adreça a tota la humanitat.
Altres
Durada: 125'
12.00
Joc de cartes
Millor restaurant amb caràcter de Girona i Figueres
Marc Ribas viatja a Girona i Figueres per trobar el restaurant amb més caràcter. I caràcter troba. Caràcter, personalitat i quatre participants molt carismàtics. Girona s'estrena en la competició gastronòmica amb un dels seus establiments més peculiars: el River Café, de Miquel Darnés, un fan absolut de Bruce Springsteen. A la capital gironina, també coneix a Marc Ramos, un jove cuiner que ha portat la seva personalitat i caràcter als fogons del Si No Fos. Figueres tampoc es queda enrere. Els seus dos representants prometen sorprendre, i molt. Pietat Valenzuela, del Cap i Pota, ho fa amb la seva cuina casolana, i Jordi Garcia, d'El Pati, amb una posada en escena i un servei a l'altura del seu gran local.
Altres
Durada: 75'
13.15
Polònia
Durant aquest estiu, la continuïtat de Quim Torra s'ha posat en dubte. Després de la sessió que ha fixat el Suprem per aquest dijous, es pot veure en primícia l'entrevista entre el jutge i el president Torra. A més, Pablo Iglesias i Irene Montero reben de Pedro Sánchez un nou ministeri amb totes les comoditats perquè puguin dur a terme la seva feina. Per altra banda, el Mago Pop debuta al programa amb un convidat molt especial: el rei Joan Carles. Mentrestant, Pablo Casado mira de desmarcar-se del cas Kitchen. I després de sis mesos a casa, els nens han tornat a l'escola. Es veu com s'han preparat el Miquel i la Montserrat per tenir-ho tot a punt. I el programa mostra el punt de vista dels professors a ritme de la cançó Another brick in the wall de Pink Floyd.
Altres
Durada: 40'
13.55
APM? Extra
Aquesta setmana, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo i Ronaldinho canten en una edició especial de l'Sputnik. A més, una nova edició del Sa Matao, Paco, un concursant mexicà a Operación Triunfo, les vacunes contra el coronavirus a Stranger Things, la nova samarreta del Barça i un convidat molt especial.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Red Wing
El Francis és un nen orfe que viu amb l'Isabelle, una mare d'acollida, en un remolc llogat a la granja dels Blanton. Allà estableix una gran amistat amb la Maddie, la jove i amable esposa de l'amo de la granja, el Carl. Amb el pas dels anys, aquesta amistat es converteix en alguna cosa més i, quan el Francis arriba a l'edat adulta, les enveges, la gelosia i els malentesos li fan abandonar la granja.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.45
Tarda de cine: Quatre vides
Un home de negocis aposta tot el que té en una cursa de cavalls, un gàngster descobreix que pot veure el futur, una cantant de música pop és víctima d'un cap del crim, i un metge ha de salvar la vida del seu gran amor.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.20
Res és impossible
Els millors moments de l'estiu 2019
L'il·lusionista Antonio Díaz presenta els seus trucs de màgia més increïbles per deixar l'espectador meravellat. Accions que desafien les lleis de la física i que posen a prova la capacitat de comprensió provoquen les reaccions més sorprenents en les persones que les presencien.
Altres
Durada: 35'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Piromusical de la Mercè
Aquest any, la ciutat de Barcelona vol retre un homenatge a la gent gran, la més afectada per la pandèmia del coronavirus, amb el piromusical que tanca les festes de la ciutat. És per això que els organitzadors de l'espectacle han triat una banda sonora pensada especialment per a les generacions que eren els joves dels anys 40, 50 i 60. El piromusical també s'ha d'adaptar aquest any a les recomanacions sanitàries de la pandèmia. És per això que aposta per un nou format, que permet que els ciutadans de Barcelona puguin seguir-lo des dels balcons i les terrasses de qualsevol punt de la ciutat. Els focs es llancen, en aquesta ocasió, des de quatre punts diferents: les Corts, Nou Barris, Sants-Montjuïc i Sant Martí, i es converteix així en un espectacle més global i amb més alçada i potència que mai.
Altres
Durada: 25'
22.25
Els meus fills
Àlex Roca: Quan el límit te'l poses tu
Àlex Roca va néixer completament sa, però al cap de sis mesos va patir una encefalitis herpètica, per la qual va estar a punt de morir. L'Àlex va aconseguir sobreviure, però la malaltia li va deixar greus seqüeles, com una paràlisi cerebral amb un 76% de discapacitat. Això no li ha impedit convertir-se en un gran esportista. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 55'
23.20
Els meus pares
Andreu Buenafuente
La protagonista d'aquest capítol és Teresa Moreno, la mare de l'humorista Andreu Buenafuente. La Teresa explica que Andreu va heretar el sentit de l'humor del seu marit, el Juanito. A més, la Teresa és un marassa que confessa que està enamorada del seu fill, una dona a la qual li encanta cuinar i que, en aquest lliurament, prepara una sarsuela de peix per a aquest nen que té instal·lat a Madrid.
Documentals
Durada: 60'
00.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 340'