Programació TV3

Dimecres, 30 setembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
La presentadora entrevista el cap dels GRAF i un dels màxims especialistes mundials en grans incendis, Marc Castellnou, per avaluar la situació dels focs a Califòrnia i com l'escalfament global ha agreujat el risc de grans incendis, també a Catalunya. Després, el programa repassa què diu la premsa nord-americana del primer debat entre candidats i com pot influir en les pròximes eleccions. A continuació, l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars explica què és Quanon, i per què aquesta suposada conspiració agafa força a mesura que s'acosten les eleccions nord-americanes, i l'especialista en tecnologia Albert Cuesta aclareix dubtes sobre la posada en funcionament del 5G.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs de sobrasada
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma organitza un sopar per presentar l'Eudald oficialment a tota la colla, i, encara que cau molt bé a tothom, té una petita enganxada amb la Sílvia. Més tard, la Marta enxampa el Quim, la Cati i la Xesca en una botiga, provant llits, i no entén res. Paral·lelament, l'Anna interroga el Kevin perquè sospita que el Marc està amb una altra noia, i el Kevin no és gaire convincent amb les explicacions. Finalment, la Sandra troba l'única explicació per l'interès del Xavi en els ovnis: segur que s'ha enamorat de la Samantha.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
Joel Díaz analitza el nou i polèmic urbanisme que implica la nova mobilitat a Barcelona amb diversos protagonistes, com Pilar Rahola o Janet Sanz. D'altra banda, l'actor Marc Martínez passa per La televisió és cultura, Isma Juárez assisteix a la presentació del llibre d'Albert Rivera, s'estrena el tràiler de Torrente Abascal de la mà dels United Unknown, Quim Torra canta contra la seva inhabilitació, i la informació més veraç arriba amb El Mundo Today.
Altres
Durada: 35'
22.40
Joc de cartes
Millor restaurant amb segell personal de Tarragona i Reus
El programa continua el recorregut per Catalunya i ressuscita una de les rivalitats històriques més aferrissades. Reus i Tarragona són les protagonistes d'aquest duel gastronòmic ple de somriures i ganivets. El municipi encarregat d'obrir el foc és Reus on es visita Casa Coder, un dels negocis amb més solera de la plaça del Mercadal. El segon àpat és a Tarragona, a A 3 mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Més tard, a la capital, es realitza una parada al restaurant Cal Mà, on l'espai es retroba amb una vella coneguda de el programa. Finalment, a Reus es visita el SORA Experience, una proposta innovadora que sempre sorprèn.
Altres
Durada: 80'
00.00
Joc de cartes
La millor cuina del pèsol al Maresme
El pèsol és un dels ingredients estrella de la cuina catalana. En alguns llocs, com el Maresme, és tot un reclam turístic. Per això, Marc Ribas puja a la furgoneta del programa i viatja a la zona a la recerca del restaurant que millor cuini aquest ingredient.
Altres
Durada: 80'
01.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 190'