Programació TV3

Diumenge, 29 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 290'
10.50
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 25'
11.15
Signes dels temps
L'escultor Toni González: reinventar-se davant l'adversitat
Toni González va néixer al Pallars Sobirà i viu amb la seva dona Rosita a Ransol, a Andorra. La seva història està plena de coratge i resiliència. Fa 40 anys va tenir un accident greu, a causa del qual es va quedar cec i va perdre una mà. Quatre anys després de l'accident, el Toni va descobrir la seva vocació d'artista i es va convertir en un artesà de la ceràmica i l'escultura.
Altres
Durada: 25'
11.40
Diumenge, concert
Recital de Miah Persson, soprano & Joseph Middleton, piano. Cicle Life Victoria
Espai que mostra i visibilitza el treball de músics i artistes.
Altres
Durada: 75'
12.55
Vosaltres mateixos
Sobre rodes
Andreu Buenafuente fa la narració d'un nou esport sobre patins sense tenir-ne ni idea. Més tard, el programa rep la visita del MacGyver català.
Altres
Durada: 60'
13.55
Alguna pregunta més?
Programa de zàping que no es limita a mostrar els moments més divertits de la televisió, sinó que els treballa amb una cuidada postproducció audiovisual.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La capitana Marleau. Sang i llum
A Dordogne, un poble encantador ocupat pels anglesos, hi apareixen rastres de sang i un cotxe destrossat: la Maggie, la dona britànica de l'alcalde, ha estat segrestada. Sense cap demanda de rescat per part dels segrestadors, Marleau tem el pitjor.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: La capitana Marleau. Records enterr
Sis anys després de la seva mort, el cos d'un adolescent apareix a prop d'una antiga mina d'or. L'assassí podria ser el seu pare, Hervé Gerfaut, que en el seu moment va ser acusat i sentenciat per l'assassinat de la seva dona. Gerfaut, que afirma que és innocent, s'escapa i prega a Marleau que l'ajudi. Per humanitat, però també per intuïció, Marleau l'oculta per ajudar-lo a recordar el passat i així trobar els assassins de la seva dona i el seu fill.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Assassinats al nord
Sopa de peix
De camí a casa, el jardiner Uwe Riedel és víctima d'un accident molt inusual: algú li llança des d'un pont una àncora que li rebenta el parabrisa del cotxe i el mata a l'acte. L'inspector Finn Kiesewetter i el seu equip sospiten que es tracta d'un infractor reincident i alerten els veïns de Lübeck.
Sèries
Durada: 55'
20.05
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD) SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Quanta guerra!
Miki Núñez: el destí del iaio Francisco
El cantant Miki Núñez descobreix en aquest episodi per què el seu besavi, el iaio Francisco, era un home tan esquerp. Va viure el començament de la Guerra Civil a Nueva Carteya, un poble de Còrdova, on va veure en primera persona la terrible repressió dels franquistes quan el van ocupar. Va fer la guerra, primer amb els franquistes i després amb l'exèrcit de la República. Quan tot es va acabar, li van fer un consell de guerra, on s'hi jugava una condemna a mort. Al llarg del capítol, Miki Núñez va descobrint totes les aventures del iaio Francisco i entén per què sempre li deia: Nen, el teu destí està escrit.
Documentals
Durada: 60'
23.05
Quanta guerra!
Beth Rodergas
L'àvia de la cantant Beth Rodergas, l'Aurora, tenia 12 anys quan va acabar la Guerra Civil i es va quedar sola a casa amb dos germans més petits. Per a l'Aurora, com per a milers de nens i nenes durant la guerra, aquells van ser moments de fam, de violència i de por. En aquest capítol, Eloi Vila comença una investigació amb la Beth per aclarir els dubtes que sempre ha tingut la família. Junts descobreixen què va passar, i aquest viatge al passat s'acaba transformant en un homenatge emocionant i reivindicatiu.
Documentals
Durada: 60'
00.05
Detectoristes
Emissió dels capítols 1.3 i 1.4.
Sèries
Durada: 65'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'