Programació Antena.Neox

Dissabte, 16 desembre de 2017
07.00
Neox Kidz
Inclou Angry Birds, Piggy Tales, Stella, Mutant busters, Lucky Fred, Rocket Monkeys, Shin Chan, Rabbids, la invasión, ¡¡¡Alvinnn!!! y las Ardillas, Cómo entrenar a tu dragón, Los padrinos mágicos i Power Rangers Ninja Steel: Emisión de los capítulos 9 y 10.
Sèries
Durada: 345'
12.45
RAW Pressing Catch
Esports
Durada: 60'
13.45
Friends
El del sandwich de Ross
Emissió dels capítols El del Yeti, En el que Ross se muda, El de los días de Acción de Gracias i El del sandwich de Ross.
Sèries
Durada: 110'
15.35
Pel·lícula: Soy leyenda
Robert Neville es el último hombre vivo en la Tierra, aunque no está solo. Los otros hombres, mujeres y niños se han convertido en vampiros, y están todos sedientos de su sangre. Robert trata de encontrar una cura durante el día, cuando los infectados duermen.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.30
Pel·lícula: Tiburón 3D. La presa
Para un grupo de estudiantes universitarios con ganas de aventura y fiesta, un excitante fin de semana de verano se convierte en una sangrienta pesadilla cuando se ven sorprendidos por peligrosos tiburones bajo las tranquilas aguas del lago de Luisiana donde se divierten.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
The Big Bang Theory
La alternativa de la finalización
Emissió dels capítols La aproximación a 2003, La ramificación de la vacilación, Las conjeturas de Jiminy, Cap. 19, Reacción al cacahuete, La sincronización del cumpleaños, La reflexión del champán, Observando a mamá i La alternativa de la finalización.
Sèries
Durada: 210'
22.30
Friends
El del peor padrino del mundo
Emissió dels capítols El del policía, El del beso inadvertido de Rachel, En el que Rachel fuma, En el que Ross no sabe ligar, El de la ronda policial, El de la pelota, El del primer éxito de Joey, El del Yeti i El del peor padrino del mundo.
Sèries
Durada: 240'
02.30
Juega con el 8
Programa en què es juga cada nit al pòquer i al casino des de casa.
Altres
Durada: 90'
04.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 90'
05.30
One Direction: This is Us
Morgan Spurlock dirigeix aquesta mirada íntima i captivadora a la vida del grup One Direction, en què explica la història del meteòric salt a la fama del Niall, el Zayn, el Liam, el Harry i el Louis, des dels seus inicis humils i el seu pas per la versió britànica de Factor X, fins a conquistar al món i actuar en el famós O2 Arena de Londres.
Documentals
Durada: 90'