Programació Antena.Nova

Dilluns, 1 maig de 2017
06.00
La tienda TV
Altres
Durada: 120'
08.00
Caballero secreto
Altres
Durada: 150'
10.30
El mentalista
Després d'haver perdut la seva família en mans d'un psicòpata, Patrick Jane, un mèdium televisiu, pren la determinació d'usar les seves habilitats per fer el bé. Per aquest motiu ingressa al Departament d'Investigació de Crims de Califòrnia.
Sèries
Durada: 245'
14.35
House
El doctor Gregory House, especialista en el tractament de malalties infeccioses, treballa en un hospital universitari de Princetown, on dirigeix una unitat especial encarregada de pacients afectats per malalties estranyes i en què col·labora amb un selecte grup d'avantatjats ajudants.
Sèries
Durada: 485'
22.40
Cine Supernova: Fotografía de un asesinato
Jodi, una joven que ha sufrido un ataque traumático de un delincuente en su casa, se muda junto a su madre a una nueva zona residencial. Un día, tomando fotos por la ventana de su dormitorio, la joven ve una sombra siniestra en la calle y entra en pánico. Decidida a tomar medidas, Jodi advierte a sus vecinos e intenta averiguar de qué se trata.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.20
Cine Supernova: Hasta que la muerte nos separe
Sara es una mujer con una dolencia cardiaca que acaba de contraer matrimonio con el jefe de cardiología del hospital del condado. Además, han comprado una casa preciosa en la que estan preparando una fiesta. Mientras tanto, Sara ha encontrado empleo en un colegio donde entabla amistad con otro profesor. Un día se lo llevan detenido ante la atenta mirada de su marido.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.55
Rizzoli & Isles
Sèries
Durada: 40'
02.35
Teletienda club
Altres
Durada: 60'
03.35
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 145'