Programació El Punt Avui TV

Dissabte, 25 febrer de 2017
09.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 20'
10.00
L'hora d'anglès (English Hour)
Reemissió.
Informatius
Durada: 30'
10.30
Central de neu
Pur espectacle de freeride, això és el que es va tornar a viure a Vallnord Arcalís la setmana passada acollint la prova de Chamonix del Freeride World Tour. Els millor riders del planeta desafiaven la vessant del Baser Negre buscant les linies guanyadores.I no ens mourem del Principat d’Andorra, perquè les activitats alternatives a l’esquí segueixen sent un bon reclam turístic a l’hivern. Les més destacades, continuen sent les motos de neu i el múixing. Passarem pel centre d’activitats Roc Roi de Grandvalira a Grau Roig per descobrir-les!La Copa del Món IPC de Para-Snowboard es disputava la setmana passada durant 4 dies a l’estació ceretana de La Molina. Brillant actuació de la catalana Astrid Fina que es penjava 4 medalles de plata en les proves de Snowboader cross i Banked eslàlom.La última cursa de la Copa del Món de luge en pista natural feia parada el passat dissabte a Umhausen, Àustria, on es coronaven els millors de l’especialitat tant en categoria masculina com femenina. Reemissió.
Esports
Durada: 30'
11.00
7 dies
Magazín d'entrevistes a personatges d'actualitat, dirigit i presentat per Jordi Molet
Repàs a l'actualitat de la setmana en conversa amb el periodista Genís Sinca, autor del llibre 'El cavaller Floïd, biografia de J.B. Cendrós', la professora Dolors Bramon, experta en l'Islam, i el sociòleg Xavier Martínez-Celorrio, del Grup de Rercerca en Creativitat, Innovació i Transformació Urbana de la Universitat de Barcelona
Informatius
Durada: 30'
12.00
Adolescents.cat
Endevina la cançó
Us explicarem la història d'una noia a qui li feien 'bullying' per tenir pigues i ara és model, i sabrem perquè una jutgessa ha condemnat 5 adolescents a llegir llibres sobre racisme. Descobrirem com un noi intenta enamorar de nou la seva nòvia que ha perdut la memòria, us direm quines són les 5 professions que no existiran el 2050, jugarem amb els adolescents a endevinar el títol d'una cançó amb emojis
Informatius
Durada: 30'
12.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'
13.30
L'hora d'anglès (English Hour)
Reemissió.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Caminant per Catalunya
Sant Martí de Tous
 Excursió a la població de Sant Martí de Tous a la comarca de l'Anoia. Gaudim del seu nucli antic i el seu castell i coneixem el seu entorn amb el Santuari de Sentfores o el llogaret de la Fou. Reemissió.
Documentals
Durada: 60'
15.00
Notícies locals
Informatius
Durada: 60'
16.00
L'entrevista
Convidat: Rafel Nadal, periodista i escriptor, autor de La senyora Stendhal . Reemissió.
Informatius
Durada: 120'
17.00
Copa del Rei d'hoquei sobre patins
Semifinal
  • A les 17.00, primera semifinal, entre l'HC Liceo i el FC Barcelona Lassa. 
  • A les 19.00, segona semifinal entre el CP Vic i el Reus Deportiu La Fira.
Esports
Durada: 180'
21.30
Les converses de l'Esguard
Andreu Pujol, que publica L'eclipsi, traducció de Georges Perec, sense fer servir cap lletra A) conversa amb Màrius Serra.
Informatius
22.00
Converses amb el Banc Sabadell
Dones i direcció
Convidades: Ana Ribalta, directora de banca corporativa de Banc Sabadell; Beatriz Fernández-Tubau Rodés, vicepresidenta de Fepime; Gemma Lligadas, coordinadora acadèmica i professora de Dret Públic d’ESADE Law School, especialitzada en teoria jurídica i política internacional; Maria Dolores Sánchez Tudurí, directora de Grup Rh Assessors Barcelona i presidenta de ASODAME; Sílvia Gimenez-Salinas, advocada i exdegana de l’ICAB, i Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) de la Cambra de Comerç.
Documentals
Durada: 30'
23.00
Autèntics.cat
Conduït per Xantal Llavina
Salvador Cardús és sociòleg, periodista i escriptor. Xantal Llavina parla amb ell de les seves conferències sobre identitat, el procés a Catalunya i la gestió del temps i la reforma horària. Reemissió.
Altres
Durada: 30'
23.45
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'