Programació El Punt Avui TV

Divendres, 24 març de 2017
06.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'
07.00
Notícies en xarxa
Informatius
Durada: 120'
09.00
L'entrevista
Programa presentat per Mònica Hernández
Convidat: Salvador Illa, Secretari d'Organització del PSC
Informatius
Durada: 60'
10.00
Ben trobats
Magazín matinal presentat per Clara Tena
Altres
Durada: 120'
12.00
Notícies locals
Informatius
Durada: 60'
13.00
L'entrevista
Reemissió.
Altres
Durada: 60'
14.00
Notícies locals
Informatius
Durada: 60'
15.00
Gaudeix la festa
Les passions d'Olesa i Esparreguera són tot un esdeveniment social i cultural que any rere any aplega milers de persones, entre participants i espectadors. A la vora del riu Llobregat, que separa els dos pobles, hi fem enraonar sobre les passions a l'Albert Galceran i el Gerard Bidegain, un olesà i un esparraguerí fortament vinculats a les seves passions. Reemissió.
Altres
Durada: 120'
15.30
La barca de l'Andreu
Coneixem les arts de pesca al Museu de Palamós, on el seu director, Miquel Martí, ens explicarà l'evolució de les arts i ens ajudarà a entendre com s'utilitzàven, quines es mantenen i quines ja han desaparegut. També visitem una empresa de fabricació i reparació de xarxes i, finalment, anem a pescar amb canya amb un pescador esportiu que és tot un campió del món. Reemissió.
Altres
Durada: 150'
16.00
Notícies locals
Altres
Durada: 480'
17.00
Volta i volta
Programa de cuina presentat per Jordi Beumala
Cuinarem una espectacular paella de confit d’ànec amb Mario Comin del Restaurant Can Mario's,on són experts en l'elaboració de tot tipus de paelles. En finalitzar la recepta acompanyarem la nostra paella amb un vi escollit expressament per a l'ocasió.
Altres
Durada: 85'
17.25
Carreteres
Sèrie documental que retrata les carreteres a partir dels seus protagonistes
Avui farem ruta lluny de casa resseguint els 160 quilòmetres de la C-13, l’Eix del Pallars. Travessarem el Segrià, la Noguera, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà a la recerca de noves històries excepcionals durant el nostre viatge. 
Documentals
Durada: 90'
17.55
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
Informatius
Durada: 90'
18.25
L'hora d'anglès (English Hour)
Small Talk. En aquesta edició, Nicole Millar entrevista  l’exballarí professional i instructor de ioga Jacobo Ruíz
Informatius
Durada: 95'
19.00
125è aniversari de les Bases de Manresa
 El catalanisme polític, com el coneixem avui, no s'explica sense les Bases de Manresa, un document del 1892 considerat el primer projecte de constitució regional de Catalunya. Ara, 125 anys més tard, quan el país està debatent el seu futur, la capital del Bages commemora aquest aniversari a través d'un extens programa que s'engega avui amb un acte institucional que reunirà les principals autoritats del país. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont; la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, seran algunes de les personalitats que intervindran a l'acte, que tindrà lloc a l'ajuntament manresà. El mateix escenari que el 1892 reunia els delegats de la Unió Catalanista per discutir i aprovar les Bases de Manresa, en què concretaven com calia governar el nostre país. 
Informatius
Durada: 95'
20.35
Notícies locals
Informatius
Durada: 40'
21.15
Via Europa
La UE compleix 60 anys: jubilació o renovació?
La Unió Europea celebra els 60 anys de la signatura del Tractat de Roma, la llavor del projecte europeu, en plena crisi existencial. Amb el Regne Unit a punt d’activar la sortida del club i cada vegada més partits qüestionant el rumb del projecte, el Via Europa analitza aquesta nit cap on va la Unió Europea amb el director general de comunicació de l’Eurocambra i portaveu de l’única institució comunitària escollida directament pels ciutadans, Jaume Duch. També passen pel programa que El Punt Avui TV emet cada setmana des de Brussel·les i Estrasburg el líder dels socialistes, Gianni Pittella, el dels Verds, Philippe Lamberts i la de l’esquerra alternativa, Gabriele Zimmer. 
Informatius
Durada: 60'
22.15
Teló de fons
Teràpies teatrals
Avui tractem els efectes terapèutics del teatre. Comencem coneixent l'associació ImpactaT, que treballa des del 2003 en projectes de teatre social, resolució de conflictes, gestió de les emocions o programes per a col.lectius en risc d'exclusió social. Assistim a una sessió intergeneracional. A continuació anem a Banyoles, on la Clàudia Cedó fa anys que dirigeix Escenaris Especials, que treballa també per normalitzar la situació de col.lectius amb risc d'exclusió social. En aquesta ocasió, veiem un assaig de Canaan, una associació que treballa amb persones en situació de desintoxicació. També coneixem la mostra Pi(e)ce, impulsada pel Tantarantana, un taller de creació teatral amb nois i noies vulnerables procedents de barris com el Raval, a Barcelona. Per últim, no ens movem del barri del Raval per saber més d'El Miracle d'Anne Sullivan, la història d'una nena sorda, muda i cega i de la seva institutriu, un muntatge que es pot veure amb àudiodescripció i llengua de signes al teatre d'aquest barri. Ens recomanen 'Molt soroll per res', una nova versió del clàssic de Shakespeare, que es representa a l'Àtic 22 del Tantarantana fins al 2 d'abril
Informatius
Durada: 30'
22.45
Enderrock TV
Els barcelonins Quicksand Remedy presenten el seu segon disc de funk i rock, titulat Crash Pickup and Ride. Els propers concerts de Quicksand Remedy són a Sant Feliu de Guíxols (12 de maig), Lleida (2 de juny) i Salou (17 de juny). Al plató escoltarem Seething Mass of Humanity.
Altres
Durada: 20'
23.05
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'