Programació El Punt Avui TV

Divendres, 12 octubre de 2018
09.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'
10.00
Josep Palau i Fabre. Retrat cubista
Així es titula el documental que pretén ser una mirada 'subversiva' sobre el controvertit i desbordant intel·lectual català: poeta, assagista, autor teatral, traductor, activista cultural, refugiat a l’exili i amic i biògraf de Picasso. El documental, dirigit per Eloi Aymerich, fa un retrat de Josep Palau i Fabre (1917 – 2008) que, seguint els principis del cubisme picassià, mostra les seves diverses facetes, cadascuna associada a una de les seves activitats culturals i literàries i sempre vinculades als llocs on va viure i escriure. Així, escriptors, artistes i coneguts com Julià Guillamón, Perejaume, Maya Widmaier-Picasso, Miquel Barceló o Vicenç Altaió descobreixen aquest retrat pictòric i profund del poeta barceloní. Una història marcada per la relació amb la seva família burgesa, el seu exili a París, el retorn activista a la Costa Brava o la culminació de la seva obra amb l’obertura de la Fundació Palau a Caldes d’Estrac. A 'Palau i Fabre. Retrat cubista' hi participen poetes i artistes visuals de les noves generacions, que pinten, reciten i canten Palau i Fabre: des dels cantautors Cesk Freixas i Meritxell Gené fins als poetes Mireia Calafell o Jaume C. Pons Alorda, passant per la tatuadora Sit Cantallops, l’artista urbà Harry Bones o el músic Pau Miquel Soler, autor de la banda sonora original. Amb guió de Judith Vives i Marc Giner a la direcció de fotografia i el muntatge, el documental compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, el Consorci Turisme Costa del Maresme i la Diputació de Barcelona. Està produït per la Fundació Palau, la productora i compta amb la producció associada de Mataró Audiovisual
Documentals
Durada: 60'
11.00
Àmbit B30
Reemissió.
Informatius
Durada: 30'
11.30
Gaudeix la festa
Reemissió.
Altres
Durada: 25'
12.00
Notícies locals
Altres
Durada: 60'
13.00
De tee a green
En el programa d’aquesta setmana, us oferirem el reportatge del Campionat de Catalunya Matxplay des de el camp del Pitch & Putt El Vendrell, i el torneig benèfic a favor de l’associació espanyola contra el càncer des de el P&P de Mas Tapiolas,....i recordeu que al final del programa us oferirem l’agenda de P&P.
Altres
Durada: 30'
13.30
Territori Contemporani
Reemissió.
Altres
Durada: 30'
14.00
L'entrevista
El director d’El Punt Avui, Xevi Xirgo, conversa des del Parlament amb el president del PP català Xavier García Albiol.
Informatius
Durada: 30'
14.25
Notícies locals
Altres
Durada: 35'
15.00
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
Informatius
Durada: 30'
15.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 50'
16.30
Teló de fons
Pors col·lectives
Reemissió.
Altres
Durada: 30'
17.00
Notícies locals
Informatius
Durada: 60'
18.00
Paisatges encreuats
Ardenya - Cadiretes
Aquest és un paisatge en una terra de grans penya-segats, amb petites cales, moltes d’elles urbanitzades, amb vegetació densa i compactada, amb extenses àrees de feixes abandonades i emboscades que són testimonis del passat vitivinícola del massís. Blanes, Caldes de Malavella, Castell-Platja d’Aro, Fogars de la Selva, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Tosa de Mar, Vidreres... Al programa veurem un dels paisatges més característics de la Costa Brava, al massís de Cadiretes-l’Ardenya i de Pinya de Rosa. Avui gaudim de l’aigua del mar i de la brisa marítima. Ens passegerem per cales i platges, pels paisatges del suro, per jardins d’inspiració noucentista, per penya-segats... Un espai protegit tan bonic com impactant.
Documentals
Durada: 30'
18.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'
19.00
Josep Palau i Fabre. Retrat cubista
Així es titula el documental que pretén ser una mirada 'subversiva' sobre el controvertit i desbordant intel·lectual català: poeta, assagista, autor teatral, traductor, activista cultural, refugiat a l’exili i amic i biògraf de Picasso. El documental, dirigit per Eloi Aymerich, fa un retrat de Josep Palau i Fabre (1917 – 2008) que, seguint els principis del cubisme picassià, mostra les seves diverses facetes, cadascuna associada a una de les seves activitats culturals i literàries i sempre vinculades als llocs on va viure i escriure. Així, escriptors, artistes i coneguts com Julià Guillamón, Perejaume, Maya Widmaier-Picasso, Miquel Barceló o Vicenç Altaió descobreixen aquest retrat pictòric i profund del poeta barceloní. Una història marcada per la relació amb la seva família burgesa, el seu exili a París, el retorn activista a la Costa Brava o la culminació de la seva obra amb l’obertura de la Fundació Palau a Caldes d’Estrac. A 'Palau i Fabre. Retrat cubista' hi participen poetes i artistes visuals de les noves generacions, que pinten, reciten i canten Palau i Fabre: des dels cantautors Cesk Freixas i Meritxell Gené fins als poetes Mireia Calafell o Jaume C. Pons Alorda, passant per la tatuadora Sit Cantallops, l’artista urbà Harry Bones o el músic Pau Miquel Soler, autor de la banda sonora original. Amb guió de Judith Vives i Marc Giner a la direcció de fotografia i el muntatge, el documental compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, el Consorci Turisme Costa del Maresme i la Diputació de Barcelona. Està produït per la Fundació Palau, la productora i compta amb la producció associada de Mataró Audiovisual. Reemissió.
Altres
Durada: 63'
20.03
Món local
XV Fira del Bosc de Canyamars Medieval
Reemissió.
Altres
Durada: 15'
20.20
Notícies locals
Informatius
Durada: 40'
21.00
Món local
3a edició de la Fira Guilleries
Reemissió.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Món local
Postgrau en Innovació de la Indústria Alimentària
Igor Llongueres conversa amb Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots de la Selva, i Carme Carretero, professora de Tecnologia dels Aliments a la UdG.
Altres
Durada: 30'
22.00
Festival COS Reus 2017
Emissió de l'espectacle Solfatara, de la companyia Atresbandes, dins de la 20a edició del Festival Cos, que se celebra a Reus.
Altres
Durada: 60'
23.00
Cicle JajaJazz
Concert de Pau Bombardó a la Jazz Cava de Terrassa envoltat de músics internacionals i de casa nostra com Toni Sola, David Mitchell o el bateria Marc Miralta.
Altres
Durada: 125'
01.05
Notícies locals
Informatius
Durada: 15'