Programació 33

Dilluns, 17 desembre de 2018
06.01
Tork
Inclou Juguem tots plegats, Un gronxador fantàstic, El ratolí amagat, He perdut la nau i La pedra dels records
Infantils
Durada: 34'
06.35
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 50'
07.25
Les aventures del Gat amb Botes
Inclou No és una escapada, El número dos i Amunt
Infantils
Durada: 75'
08.40
El drac Digby
Ni una gota per beure. El Digby és un drac jove que viu al bosc d'Applecross i que té moltes ganes de començar a volar, treure foc per la boca i fer totes les coses que fan els dracs adults.
Infantils
Durada: 20'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El castell del Timmy, L'àlbum del Timmy, El trencaclosques del Timmy, El Timmy cura el singlot i El Timmy vol guanyar
Infantils
Durada: 47'
09.47
Raa Raa, el lleó escandalós
Inclou En Raa Raa i la cabana per marietes, En Raa Raa i la cursa, En Raa Raa i els que tot ho arreglen i En Raa Raa i la funció de la selva Xiu Xiu Xivarri
Infantils
Durada: 39'
10.26
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
Inclou El cas del trapella del País de les Joguines, El cas del misteri dels adhesius, El cas dels globus rebentats i El cas del tresor robat
Infantils
Durada: 48'
11.14
Quatre amics i mig
El cas del lladre de cotxes. El Charly, l'Estefi, el Ravenet, el Fred i el seu gos formen part d'una agència de detectius que es dedica a investigar qualsevol tipus de cas i delicte.
Infantils
Durada: 28'
11.42
Els Croods: L'origen
Els Croods, la primera família moderna del món, torna ara amb una sèrie que se situa a la Vall d'Ahhh!, un indret de la prehistòria on hi viu una comunitat de cavernícoles. A la vall hi ha una pila d'animals d'aspecte estranyíssim que el grup dels caçadors no para d'intentar caçar.
Infantils
Durada: 46'
12.28
L'inspector Gadget
El gadgeto lluitador. La Interpol el considera un dels millors policies del cos. No obstant això, el Gadget és el més maldestre i despistat dels inspectors, i persegueix sense descans el malvat Mad.
Infantils
Durada: 14'
12.42
Home: Aventures amb la Tip i l'Oh
Els boovs són uns extraterrestres gelatinosos amb unes cames de pop i la pell de diferents colors vius. Van venir a la Terra fugint d'uns altres àliens, els gorgs, i s'han acabat quedant aquí, on conviuen amb els humans. Una nena, la Tip, que viu a Chicago, s'ha fet molt amiga d'un boov, l'Oh, fins al punt que el fa anar a viure a casa seva.
Infantils
Durada: 24'
13.06
Les Sisters
Inclou Alerta, senyora Georgette, Una qüestió de dents, Wendyfòbia i Un gosset per a nosaltres
Infantils
Durada: 49'
13.55
El detectiu Conan
Inclou Dos dies amb el culpable (II) i El misteri del bufet giratori de sushi (I)
Infantils
Durada: 50'
14.45
Bola de drac GT
Inclou Fusió! El super Gogeta definitiu i Segur que guanyaré, diu en Son Goku, després d'empassar-se la bola de drac de les quatre estrelles
Infantils
Durada: 46'
15.31
Pat, el carter: Servei d'entregues especial
Inclou Els gats idèntics, El vitrall de l'estació i El concurs d'escultures
Infantils
Durada: 43'
16.14
El petit drac Coco
Inclou L'informe de la mestra i El vigilant de la casa
Infantils
Durada: 24'
16.38
La caleta de la Lily
Inclou La xapa d'utilitat, El mocador de dormir, Una visita molt important, Un nouvingut i L'iceberg de plàstic
Infantils
Durada: 36'
17.14
Loopdidoo
Inclou Una vida de gos, La guerra de les formigues, S'ha de fer cas del metge i Visca les vacances
Infantils
Durada: 31'
17.45
El Mic i els seus amics
El poema de tardor. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
18.10
Bola & Bill
Inclou Quin circ! i El monstre del parc
Infantils
Durada: 24'
18.34
Pat, el gos
Inclou On és el tanc?, La casa encantada, Guardaespatlles, El gran robatori del Pat, Hipnopatitzat i La impressora 3D
Infantils
Durada: 41'
19.15
En Miku i la Fant
Inclou Les nous i Abelles arreu
Infantils
Durada: 15'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 12'
19.42
Info eKonomia
Diccionari setmanal del món financer.
Altres
Durada: 6'
19.48
Les Sisters
Quina festa! Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 14'
20.02
Els germans Kratt
Inclou Desperta't, marmota i A la recerca del disc d'hipopòtam
Infantils
Durada: 50'
20.52
El detectiu Conan
Una partida de cartes perillosa (II). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 33'
21.25
Com si fos ahir
L'Andreu insisteix perquè la Júlia i l'Eva es quedin a casa seva, però la Júlia vol fer vida normal. Tornen al seu pis, però el Valentí es fa el trobadís amb la nena i l'espanta de debò. El Miquel, mentrestant, s'assabenta que la Gemma coneix Octavi Barrés i vol aprofitar-ho per aconseguir-lo de client. Però la Gemma s'inventa mil excuses per no coincidir-hi. Paral·lelament, la Marina ha tornat dels Estats Units per convèncer el Bernat que no abandoni la medicina, i ell es pensa que encara pot salvar la parella. La Sara, la seva filla, l'anima a lluitar. Per la seva banda, la Pili torna a treballar a l'hospital per iniciativa de l'Andreu, que s'assabenta per ella que la Marina ha tornat a Barcelona.
Sèries
Durada: 35'
22.00
Latituds
Josep M. Antó. Salut i escalfament global
El programa analitza quins impactes en la salut es poden preveure per l'escalfament global. D'entre els previsibles hi ha els derivats de les onades de calor, les inundacions, les sequeres, la radiació ultraviolada, les ventades, les allaus, disminució de la producció d'aliments, els problemes d'accés a l'aigua, els cultius menys nutritius, la facilitat per a la disseminació de malalties tropicals, etcètera. El que s'acosta és molt complex i de gran magnitud, i l'única manera d'afrontar-ho és cooperant de forma multidisciplinària, amb una visió a dècades vista. (Últim programa de la temporada.)
Documentals
Durada: 40'
22.40
60 minuts
Inclou Congo, un metge per salvar les dones
Documentals
Durada: 55'
23.35
60 minuts
Inclou La Xina, els infants de la vergonya
Documentals
Durada: 55'
00.30
Latituds
Josep M. Antó. Salut i escalfament global
El programa analitza quins impactes en la salut es poden preveure per l'escalfament global. D'entre els previsibles hi ha els derivats de les onades de calor, les inundacions, les sequeres, la radiació ultraviolada, les ventades, les allaus, disminució de la producció d'aliments, els problemes d'accés a l'aigua, els cultius menys nutritius, la facilitat per a la disseminació de malalties tropicals, etcètera. El que s'acosta és molt complex i de gran magnitud, i l'única manera d'afrontar-ho és cooperant de forma multidisciplinària, amb una visió a dècades vista.
Documentals
Durada: 45'
01.15
El dia en què... va triar la guerra
El dia en què Roosevelt va triar la guerra
El 7 de desembre de 1941, quan l'aviació japonesa acaba d'enfonsar una gran part de la flota americana del Pacífic a Pearl Harbour, Roosevelt posa els Estats Units en estat de guerra i decideix concentrar l'esforç principal no contra el Japó sinó contra Alemanya. Sense ell, Alemanya segurament hauria guanyat.
Documentals
Durada: 50'
02.05
El capità de Sir Shackleton
El 1914 l'explorador Ernest Shackleton va reclutar l'aventurer Frank Worsley per capitanejar el vaixell que els portaria expedició a l'Antàrtida. Al cap de poc temps, l'aventura va passar a ser un drama de supervivència quan el vaixell es va encallar en el gel i es va enfonsar. Worsley va fer tots els possibles per salvar la seva tripulació.
Documentals
Durada: 50'
02.55
El somni de Champlain
Samuel de Champlain, geògraf i explorador francès a cavall entre els segles XVI i XVII, està considerat el pare de Nova França i el fundador del Quebec. Tot i el misteri que envolta algunes etapes de la seva vida, se sap que aquest aventurer somiava, ja de ben petit, a viatjar al Nou Món i establir-hi assentaments.
Documentals
Durada: 55'
03.50
A taula
Al Harz
El Harz, un massís muntanyós al nord d'Alemanya, compta amb el cim més alt d'aquesta part del país, el Brocken.
Documentals
Durada: 25'
04.15
A taula
A Escània
Escània és la regió més al sud de Suècia. En direcció al mar Bàltic s'estén una platja de sorra d'uns 40 quilòmetres de llarg, coneguda com la costa de les anguiles.
Documentals
Durada: 25'
04.40
La cuina de Rachel Khoo: Londres
Menjar ràpid
Arreu de Londres hi ha menjar ràpid, des de les hamburgueses de gurmet fins a l'alta pastisseria. Està a punt per menjar, és deliciós i temptadorament fàcil. A la Rachel també li agrada, i demostra que el menjar ràpid també es pot fer fàcilment a casa.
Altres
Durada: 25'
05.05
La cuina de Rachel Khoo: Londres
Dies mandrosos
Londres és una ciutat enorme i ràpida on la vida pot ser frenètica, però a vegades és important agafar-se les coses amb calma. Aquest cop, la Rachel s'agafa uns dies mandrosos per descobrir els racons tranquils de la ciutat i desconnectar.
Altres
Durada: 25'
05.30
Thalassa
L'aventura de les anguiles
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 20'
05.50
Xarxa natura
Garrotxa
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 6'