Programació 33

Dimarts, 18 desembre de 2018
06.01
Tork
Inclou En Tork no pot dormir, Busquem la serp, Batt, no riguis, La nit dels regals i Un forat a la lluna
Infantils
Durada: 34'
06.35
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 50'
07.25
Les aventures del Gat amb Botes
Inclou Tothom a bord, No és un simulacre i Jocs bruts
Infantils
Durada: 75'
08.40
El drac Digby
La càmera màgica. El Digby és un drac jove que viu al bosc d'Applecross i que té moltes ganes de començar a volar, treure foc per la boca i fer totes les coses que fan els dracs adults.
Infantils
Durada: 20'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy fa de pintor, El Timmy no sap ballar, El Timmy demana perdó, El Timmy surt a la funció i El Timmy vol el barret
Infantils
Durada: 47'
09.47
Raa Raa, el lleó escandalós
Inclou En Raa Raa i el gimnàs de la selva, En Raa Raa i la cascada Plic-ploc, En Raa Raa i la migdiada escandalosa i En Raa Raa i la sortida per la selva
Infantils
Durada: 39'
10.26
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
Inclou El cas dels enciams roses, El cas de la via de tren moguda, El cas de les peces de trencaclosques desaparegudes i El cas del rei del País de les Joguines
Infantils
Durada: 48'
11.14
Quatre amics i mig
El cas del gimnàs catastròfic. El Charly, l'Estefi, el Ravenet, el Fred i el seu gos formen part d'una agència de detectius que es dedica a investigar qualsevol tipus de cas i delicte.
Infantils
Durada: 28'
11.42
Els Croods: L'origen
Els Croods, la primera família moderna del món, torna ara amb una sèrie que se situa a la Vall d'Ahhh!, un indret de la prehistòria on hi viu una comunitat de cavernícoles. A la vall hi ha una pila d'animals d'aspecte estranyíssim que el grup dels caçadors no para d'intentar caçar.
Infantils
Durada: 46'
12.28
L'inspector Gadget
Engeguin els gadgets. La Interpol el considera un dels millors policies del cos. No obstant això, el Gadget és el més maldestre i despistat dels inspectors, i persegueix sense descans el malvat Mad.
Infantils
Durada: 14'
12.42
Home: Aventures amb la Tip i l'Oh
Els boovs són uns extraterrestres gelatinosos amb unes cames de pop i la pell de diferents colors vius. Van venir a la Terra fugint d'uns altres àliens, els gorgs, i s'han acabat quedant aquí, on conviuen amb els humans. Una nena, la Tip, que viu a Chicago, s'ha fet molt amiga d'un boov, l'Oh, fins al punt que el fa anar a viure a casa seva.
Infantils
Durada: 24'
13.06
Les Sisters
Inclou Somrieu si us hi atreviu!, La guerra de les paparres, Gràcies per les vostres dolenteries i Quina és la pitjor?
Infantils
Durada: 49'
13.55
El detectiu Conan
Inclou El misteri del bufet giratori de sushi (II) i Sospitós: El pare d'en Genta (I)
Infantils
Durada: 50'
14.45
Bola de drac GT
Inclou El rescat d'en Son Goku: apareix l'últim aliat i Un victòria meravellosa! En Son Goku salva l'univers
Infantils
Durada: 46'
15.31
Pat, el carter: Servei d'entregues especial
Inclou El dragó de la Meera, La gaita escocesa i L'espantaocells
Infantils
Durada: 43'
16.14
El petit drac Coco
Inclou Festa d'aniversari sorpresa i La feina ideal
Infantils
Durada: 24'
16.38
La caleta de la Lily
Inclou El monstre de la roca agresta, I un bou volant! i Enrenou per Nadal
Infantils
Durada: 20'
16.58
La caleta de la Lily
Especial: Una germana fabulosa. La Caleta del Tronc és una illa molt especial que existeix només en la imaginació de la Lily, capaç de crear un món d'aventures i amistat a partir de petits tresors que troba a la vora del mar.
Infantils
Durada: 16'
17.14
Loopdidoo
Inclou Un pastís molt perillós, Els reis de la mecànica, Quina pudor! i Quin enrenou
Infantils
Durada: 31'
17.45
El Mic i els seus amics
Soc un ratolí. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
18.10
Bola & Bill
Inclou Bojos per jugar i Rock'n'Bill
Infantils
Durada: 24'
18.34
Pat, el gos
Inclou Olfacte de detectiu, Un Nadal de màxima seguretat, Lliurament especial, Enrenou al museu, Un Pat maratonià i Com una tona de totxanes
Infantils
Durada: 41'
19.15
En Miku i la Fant
Inclou El que és meu és teu i Reacció en cadena
Infantils
Durada: 15'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 18'
19.48
Les Sisters
Per fi vacances! Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 14'
20.02
Els germans Kratt
Inclou Els follets del desert i Competició de poders animals
Infantils
Durada: 50'
20.52
El detectiu Conan
Uns fideus tan bons que maten (I). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 33'
21.25
Com si fos ahir
El Miquel ha enviat al Joan la carta que la Clàudia i el Vicenç van escriure. Avui se sap com s'ho prenen tant el noi com el Felip, el seu pare. Més tard, la Gemma i l'Octavi, que s'ha fet client de la consultoria, volen creure que són capaços de mantenir una relació estrictament professional, però no queda clar si se'n sortiran. La Júlia, per la seva banda, ha sortit i triga massa a tornar a casa. Són les onze i l'Eva truca als Mossos perquè està molt espantada. Mentrestant, la Marta i la Paula fan que la Laia hagi d'explicar als treballadors d'Adalisa que, de moment, no cobraran les hores extres, i que no hi haurà lots de Nadal. Llavors es posa en marxa una petita revolució, i és quan el Pep fica la pota i envia un missatge a la Marta per error.
Sèries
Durada: 35'
22.00
Pel·lícula: Mr. Holmes
1947. Un Sherlock Holmes jubilat porta una vida tranquil·la tenint cura de les seves plantes i abelles. Té una ment brillant, però la seva època daurada d'investigador ja ha acabat. El Roger, el fill de 14 anys de la senyora que es fa càrrec de la casa, veu el Holmes com un pare. Tots dos reobren un cas que segueix sense resoldre i les seves indagacions els porten a obtenir respostes a qüestions referents tant al cas com a un antic amor del vell Sherlock. Gràcies a aquesta investigació, el Roger descobreix l'art de la deducció.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
Pel·lícula: Fallen
John Hobbes i el seu company, el Jonesy, capturen un delinqüent que és acusat i condemnat a pena de mort. Més tard, el Hobbes descobreix que el veritable assassí continua en llibertat.
Pel·lícules
Durada: 115'
01.35
Pel·lícula: Vides alienes
L'agent especial de l'FBI Illeana Scott, especialitzada en perfils psicològics, és reclamada per la policia canadenca francòfona de Mont-real per intentar capturar un assassí en sèrie que sembla assumir la identitat de les seves víctimes. En la investigació, és de gran ajuda l'aparició de James Costa, un testimoni que va veure l'assassí just quan actuava.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.10
La llacuna perduda
En una de les costes més salvatges de l'Àfrica hi ha un estuari que durant centenars d'anys ha viscut aliè al contacte humà. La pujada i la baixada de la marea hi crea un entorn màgic en constant canvi.
Documentals
Durada: 50'
04.00
Viure als Pirineus
Un ramader dels Pirineus, tardor-hivern
L'hivern s'ha instal·lat al poble de Larrau. Els ramats d'ovelles han tornat als masos i la temporada de caça arriba al seu punt culminant.
Documentals
Durada: 25'
04.25
Viure als Pirineus
Un mecànic dels Pirineus, tardor-hivern
L'hivern arriba, finalment, al Pic de Migdia. A les instal·lacions del cim hi ha Jean-François Rechoulet, encarregat de les tasques de manteniment d'aquest lloc mític.
Documentals
Durada: 30'
04.55
A taula
A l'Emília
Al nord d'Itàlia hi ha la regió de l'Emília, bressol de l'immillorable vinagre balsàmic però també del mundialment conegut formatge parmesà.
Documentals
Durada: 25'
05.20
A taula
Al sud del Palatinat
El sud de la regió del Palatinat gaudeix d'un clima suau i moltes hores de sol, just les condicions necessàries per a Michael Groß i els seus conreus ecològics.
Documentals
Durada: 25'
05.45
Xarxa natura
Medes
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 11'