Programació La 1

Divendres, 17 febrer de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo. Presentador: Albert Martínez.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.05
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 200'
13.25
Torres en la cocina
Especial invitados
Avui els Torres cuinen tres plats ideals per captivar els convidats. Un entrant de volandeiras al forn i unes vieires amb tomàquet. Com a segona elaboració, un plat que molts espectadors voldran fer a casa: una espatlla de cabrit al curri.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Informatiu de Televisió Espanyola que s'emet de dilluns a divendres al migdia. Es tracta del noticiari audiovisual més antic de la història de la televisió a Espanya. La informació general és presentada per Pilar García Muñiz i les notícies esportives per Sergio Sauca.
Informatius
Durada: 65'
16.05
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.20
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.30
Acacias 38
El Felipe s'assabenta que el Tribunal Eclesiàstic ha suspès temporalment els seus drets sobre la Celia. Paral·lelament, la Susana dóna diners al Simón perquè marxi, però ell no els accepta. L'Úrsula, per la seva banda, es mostra disposada a donar suport a la Teresa a la junta i aprova la proposta d'Odón de Buen.
Sèries
Durada: 60'
17.30
Seis hermanas
El desafío de Sofía
El Benito menteix a la Diana i li confirma que el Salvador va ser qui li va donar la pallissa. L'Antonia, mentrestant, rep l'alta i el Gabriel es mostra molt disposat a ocupar-se'n. L'Elisa, per la seva banda, està encara afectada per la mort del Carlos i es reconcilia amb el seu pare perquè l'aculli a casa seva.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Centro médico
A través de set actors, que fan el paper de cinc metges i dues infermeres, es recreen dues històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 60'
19.30
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ana Blanco i Marcos López donen la cara pels centenars de professionals de TVE que surten cada dia al carrer a la recerca de notícies. El resultat, un complet repàs a l'actualitat nacional i internacional. Per la seva banda, Jesús Álvarez s'ocupa de presentar l'espai esportiu.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: Appaloosa
El 1882, dos amics, el xèrif Virgil Cole i el seu soci, Everett Hitch, són els encarregats de protegir una ciutat sense llei que pateix a mans d'un ranxer despietat i poderós, Randall Bragg. L'arribada d'una vídua atractiva, Allison French, amenaça de destruir la llarga amistat entre els dos homes de llei.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.55
Pel·lícula: Glimmer man
El detectiu Jack Cole arriba a Los Angeles amb la missió d'ajudar el tinent Campbell a resoldre el cas d'un assassí en sèrie que crucifica les seves víctimes. El passat misteriós del Cole complica la investigació quan Ellen DunLeavy, l'exdona, apareix assassinada.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.25
Teleobjetivo
Los clanes de la prostitución
El programa retrata la lluita de la Brigada Central de Tracta d'Éssers Humans. Un grup policial que combat, principalment, l'explotació sexual de dones a Espanya.
Altres
Durada: 70'
02.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.10
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 110'