Programació La 1

Diumenge, 19 febrer de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'
09.25
Seguridad vital
El Fofito explica com els néts són el millor sistema de seguretat del seu cotxe. Per la seva banda, Alicia Sornosa explica la seva experiència amb la moto en altres països, i l'actor Fernando Cayo respon al qüestionari del programa.
Altres
Durada: 30'
09.55
Planeta comida
El programa parla avui de l'alimentació en els països emergents. Viatja, entre altres llocs, al Brasil i Mèxic.
Altres
Durada: 55'
10.50
Comando actualidad
Inclou De tapas i Invierno loco: S'explica com els canvis meteorològics i, en concret, l'hivern càlid que s'està produint estan modificant collites i maneres de viure.
Altres
Durada: 135'
13.05
Trabajo temporal
Vicky Martín Berrocal i Carolina Cerezuela exerceixen per un dia una nova professió. La dissenyadora deixa de banda la moda per realitzar diversos treballs agrícoles, mentre l'actriu es converteix en un més del cos de la Policia Nacional a l'Escola d'Àvila.
Altres
Durada: 55'
14.00
Flash moda
L'equip es desplaça de nou a MBFWM. Aquest cap de setmana ha anat canviat el plató pel pavelló 14 d'Ifema i vol explicar tot el que hi passa.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Sicilia
La Sandra és una prestigiosa enòloga que busca a Sicília el millor vi negre per al catàleg de vins europeus que prepara el seu cap, el millor vinater d'Alemanya. El millor candidat és el d'un empresari presumptuós i dominant, però a aquest vi li falta caràcter i la Sandra continua buscant alguna cosa millor.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: La mafia de las madres
La Conny té 37 anys i ha estat fins ara una dona que ha donat la seva vida pels altres, especialment pel seu marit Lawrence.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Algo que contar
El Buddy és un executiu d'èxit en una important agència de publicitat que està atrapat a l'aeroport de Chicago a causa d'un temporal. Durant l'espera coneix el Greg, un pare de família que es dirigeix a passar el Nadal amb els seus. També entaula conversa amb una bonica dona de negocis amb qui pretén anar-se'n al llit.
Pel·lícules
Durada: 100'
20.40
Desafía tu mente
Antonio Lobato parla de la sensació de velocitat i ho combina amb la memòria. Però no sempre la rapidesa és bona per al cervell, perquè pot provocar-li molts errors.
Altres
Durada: 20'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Feliz día de la madre
La història de tres grans dones i un home fantàstic s'entrellacen en el dia de la mare: la Sandy és una dona de personalitat irresistible que lluita per mantenir el seny quan el seu ex es casa amb una dona més jove, la Miranda és un presentadora de televisió soltera i sense compromís, la Jesse viu només per al seu marit indi, el qual amaga de la seva pròpia mare perquè és molt racista, i el Bradley és un pare tímid que viu el seu primer dia de la mare després de la mort de la seva esposa.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
Pel·lícula: Premonition
Linda Hanson té una vida perfecta fins que li comuniquen que el marit, el Jim, ha mort. Quan l'endemà es desperta ell continua viu, però novament rep la notícia de la seva mort. Malgrat estar confusa, la Linda comprèn que ha tingut una premonició i que la vida li està donant l'oportunitat de salvar el marit.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.25
Ley y orden: Unidad de Víctimas Especiales
Odio criminal
Aquesta sèrie és un drama impactant i emocional que relata la vida i els crims que passen a Nova York a través de la tasca de la Unitat de Víctimes especials del Departament de Policia d'aquesta gran ciutat.
Sèries
Durada: 80'
02.45
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 195'