Programació La 1

Diumenge, 26 febrer de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 220'
09.40
Seguridad vital
El Fofito explica com els néts són el millor sistema de seguretat del seu cotxe. Per la seva banda, Alicia Sornosa explica la seva experiència amb la moto en altres països, i l'actor Fernando Cayo respon al qüestionari del programa.
Altres
Durada: 30'
10.10
Planeta comida
El programa parla avui del culte al cos, amb un convidat molt especial, Arnold Schwarzenegger. Califòrnia, el Japó i el Brasil són les destinacions internacionals del tercer capítol.
Altres
Durada: 55'
11.05
Comando actualidad
Inclou Vaya valle bello i Los nuevos alimentos: Són rars, estan de moda, es venen com a sans, cada vegada es parla més d'ells i són els més buscats pels tastadors de la novetat. Els diuen súper aliments, encara que alguns no són més que la col de tota la vida rebatejats amb nom saxó.
Altres
Durada: 125'
13.10
Trabajo temporal
En aquest lliurament, el cantant Manu Tenorio descobreix el món de la peixateria treballant en una llotja on neteja i ven el peix. Per la seva banda, el duo Azúcar Moreno s'endinsa en el centre de natura Cañada Real de l'Escorial per cuidar i netejar els animals i les instal·lacions.
Altres
Durada: 50'
14.00
Flash moda
Aquesta setmana s'entrevista Vicky Martín Berrocal, Quim Gutiérrez i Najwa Nimri, entre d'altres. El programa viatja a Milà per mostrar les últimes tendències en moda i a Nova York per entrevistar la model Elisa Sednaoui.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El mar que hay en ti
Marie Franklin rep la notícia que el seu fill Thomas ha estat detingut pel robatori d'un vaixell de pesca. Llavors intenta per tots els mitjans que el propietari del vaixell tregui la denúncia, ja que al cap de tres dies el noi ha de presentar-se a l'entrevista per a la beca de la universitat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Katie Fforde: no me olvides
Una jove de Nova York, Natalie Wayne, espera presentar un treball d'investigació genètica fonamental sota la direcció del professor Seibert.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Los ojos abiertos
L'Anne i el François viuen amb els seus fills de 16 i 10 anys a Lille. És una família com qualsevol altra, excepte per una particularitat, tots dos són cecs; l'Anne de naixement i el François després d'un accident domèstic. La seva vida canvia quan proposen al François un trasplantament de còrnia.
Pel·lícules
Durada: 100'
20.40
Desafía tu mente
Antonio Lobato i Paula Prendes competeixen per saber qui té una percepció espacial i una memòria més bones. Marxen de vacances i necessiten organitzar el maleter del seu cotxe. La música pot canviar la manera de veure les històries.
Altres
Durada: 20'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: El caballero oscuro: La
Fa vuit anys que el Batman va desaparèixer i va deixar de ser un heroi per esdevenir un fugitiu. Quan va assumir la culpa de la mort del fiscal del districte Harvey Dent, el cavaller fosc va decidir sacrificar-ho tot pel que considerava, com el comissari Gordon, un bé comú. La mentida funciona durant un temps, ja que l'activitat criminal de la ciutat de Gotham es veu aplacada gràcies a la dura llei Dent. Tot canvia amb l'arribada d'una astuta gata lladre que pretén dur a terme un pla misteriós.
Pel·lícules
Durada: 150'
00.35
Pel·lícula: Ocean's Twelve: Uno más entra en juego
Han passat tres anys des que Danny Ocean i el seu equip van dur a terme un dels atracaments més audaços i lucratius de la història quan van robar al despietat empresari Terry Benedict. Mentre ell intenta venjar-se'n, la banda intenta dur a terme tres atracaments espectaculars en tres llocs diferents.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.30
Ley y orden: Unidad de Víctimas Especiales
Secretos desenterrados
Aquesta sèrie és un drama impactant i emocional que relata la vida i els crims que passen a Nova York a través de la tasca de la Unitat de Víctimes especials del Departament de Policia d'aquesta gran ciutat.
Sèries
Durada: 85'
03.55
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 125'