Programació La 1

Dilluns, 27 febrer de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo. Presentador: Albert Martínez.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.05
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 200'
13.25
Torres en la cocina
Hamburguesas de cine
Avui el Javi i el Sergio preparen un típic plat americà, però ams el seu toc: dues hamburgueses, una de tonyina i calamar i una altra de carn de xai.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Informatiu de Televisió Espanyola que s'emet de dilluns a divendres al migdia. Es tracta del noticiari audiovisual més antic de la història de la televisió a Espanya. La informació general és presentada per Pilar García Muñiz i les notícies esportives per Sergio Sauca.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Acacias 38
El Simón amenaça la Susana de robar-li els objectes personals. Mentrestant, l'Elvira convida a sopar el Simón, fan l'amor i es queden adormits fins a la matinada. El Liberto, per la seva banda, arriba amb una mala notícia, hi ha dos ferits a l'estranger que podrien ser el Pablo i Leonor. Finalment, la Cayetana li diu a l'Úrsula que el Mauro ha de morir.
Sèries
Durada: 60'
17.25
Seis hermanas
La nulidad
El Rodolfo confessa al Cristóbal que va trobar la carta d'amor que li va escriure a la Blanca i que la va enviar. L'Úrsula diu a l'inspector Velasco que ha perdut el fill que esperava i que, per tant, no aconseguirà l'indult. La Diana, per la seva banda, rep un sobre que no esperava amb les escriptures de la fàbrica al seu nom.
Sèries
Durada: 60'
18.25
Centro médico
A través de set actors, que fan el paper de cinc metges i dues infermeres, es recreen dues històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 60'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ana Blanco i Marcos López donen la cara pels centenars de professionals de TVE que surten cada dia al carrer a la recerca de notícies. El resultat, un complet repàs a l'actualitat nacional i internacional. Per la seva banda, Jesús Álvarez s'ocupa de presentar l'espai esportiu.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Hora punta
Programa d'entrevistes i reportatges que va des de l'actualitat fins als continguts més impactants d'Internet i les xarxes socials. Ofereix entrevistes a convidats famosos i un seguit de col·laboradors comenten les diferents seccions.
Altres
Durada: 35'
22.40
El gran reto musical
Charo Reina, Belinda Washington, Irene Visedo, la Terremoto de Alcorcón, Gabino Diego, Julio Iglesias Jr., Rafael Amargo i Marc Parejo s'enfronten aquesta setmana al concurs. Tots ells han de competir amb molt de ritme, humor i música per aconseguir la major quantitat de punts.
Altres
Durada: 85'
00.05
Trabajo temporal
En aquest capítol, són Antonio Orozco i Sonia Ferrer els que han de demostrar com porten el seu nou ofici: la presentadora de televisió dona el millor de si en un Centre Hípic molt especial i el conegut cantant i coach passa una jornada completa en un complex gastronòmic. A continuació, reposició d'un episodi anterior.
Altres
Durada: 110'
01.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
03.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 150'