Programació La 1

Dimarts, 24 octubre de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Saber vivir y Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 205'
13.25
Torres en la cocina
Codornices al vino tinto y pastel de queso japonés
Avui el Javier i el Sergio sorprenen amb unes guatlles al vi negre espectaculars i un exòtic pastís de formatge a l'estil japonès.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
L'Elías i la Nacha investiguen el cas del robatori de mòbils a través d'un joc de realitat virtual. Mentrestant, el Reynaldo comença a treballar com a ajudant de cuina a La Parra. L'Elena, per la seva banda, continua el seu pla de seduir Sergio Mayoral mentre li subministra secretament un líquid misteriós.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
L'Olga explica a la seva germana que l'Úrsula la va abandonar cruelment quan era una nena al Bosc de les Dames. Per la seva banda, la Blanca demana al Diego que deixi un lloc a la seva germana a la mansió. L'Elvira, paral·lelament, arriba enfadada a casa de la Susana i demana a crits que surti el Simón. Aquest no aconsegueix tranquil·litzar-la, però sí que marxi a casa seva.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 35'
18.50
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.00
Operación Triunfo: resumen diario
Resum diari del transcurs del dia a l'Acadèmia.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Hora punta
Programa d'entrevistes i reportatges que va des de l'actualitat fins als continguts més impactants d'Internet i les xarxes socials. Ofereix entrevistes a convidats famosos i un seguit de col·laboradors comenten les diferents seccions.
Altres
Durada: 25'
22.30
MasterChef Celebrity
Al programa d'avui té lloc un duel èpic. Tres proves amb diferents nivells de dificultat i un ingredient comú, l'ou. A la prova per equips, els concursants viatgen a Alacant. La xef María José San Román, amb una estrella Michelin, dissenya el menú que han d'elaborar els aspirants, i el Fidel, aspirant de MasterChef 3, vigila el cuinat. A més, a la prova d'eliminació han de triar 15 ingredients d'una cistella, a cegues.
Altres
Durada: 175'
01.25
Pel·lícula: Arenal, la visitadora de cárceles
1863. En un context en què l'execució pública és un fenomen de masses i la gent del carrer repudia l'estament penitenciari, Concepción Arenal, escriptora i humanista, és nomenada visitadora de presons de dones. Així comença la seva lluita per canviar la visió dels delinqüents i aconseguir millorar-la.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.50
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 70'