Programació La 1

Dissabte, 13 gener de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'
09.15
Maneras de educar
El col·legi Vital Alsar treballa el desenvolupament de la creativitat a través de projectes sobre artistes. També treballen l'educació emocional, fan meditació amb exercicis de ioga i psicomotricitat, i usen el joc cooperatiu dins el seu mètode d'aprenentatge.
Altres
Durada: 30'
09.45
Españoles en el mundo
Nueva Zelanda
Sèrie documental que pretén mostrar que els espanyols que viuen fora d'Espanya són totalment diferents als españols que van haver d'emigrar en èpoques passades. A més, es mostra la vida d'aquestes persones en llocs recòndits del planeta.
Documentals
Durada: 50'
10.35
Operación Triunfo
Desena gala, en la qual la Nerea i l'Agoney han de convèncer els espectadors que mereixen continuar a l'acadèmia una setmana més. A més, el programa rep la visita de Pablo López, que canta el seu últim single, El patio. I com a quart jurat hi ha el músic, cantant, productor i DJ Carlos Jean. El concurs ja ha començat la recta final i en aquesta gala ja no hi ha favorit, de manera que cap concursant pot ser salvat pel públic de la nominació.
Altres
Durada: 175'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
En el programa d'avui, es parla amb l'actor Pablo Rivero, un enamorat de la moda i les tendències. I es visita el taller d'una joiera que, amb les seves peces intercanviables, està revolucionant el món dels complements.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: La felicidad nunca viene sola
El Sacha és un veritable seductor, un home sense lligams, ni sentimentals ni professionals. La Charlotte és una dona moderna i independent, però amb prou feines té temps per atendre els tres fills. Encara que el Sacha i la Charlotte són, a primera vista, dos éssers incompatibles, quan es coneixen no triguen a descobrir que són absolutament complementaris i que es necessiten mútuament.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.40
Sesión de tarde: Un verano en Ámsterdam
Després de perdre la filla adolescent, l'alemanya Mia Kaufmann torna a Amsterdam després de 24 anys. Vol localitzar la parella perceptora dels seus òvuls, saber si va tenir fills i omplir el buit que va deixar la seva filla morta.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.10
Cine de barrio: Torrejón City
Un foraster arriba a una ciutat de l'Oest anomenada Torrejón City. Al poble tots el confonen amb el malvat bandoler Tim el Dolent, així que entre tots ordeixen un pla per linxar-lo, però en llavors descobreixen l'error i decideixen nomenar-lo xèrif.
Pel·lícules
Durada: 110'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Diana Quer, caso resuelto i Siguiendo el rastro: Avui dia figuren a la base de persones desaparegudes a Espanya i de restes humanes sense identificar un total de 6.543 denúncies actives. Un d'aquests casos incomplets és el de Marta del Castillo. El programa s'endinsa en el rastre d'aquest cas i en el debat suscitat després de la localització del cos de Diana Quer sobre la presó permanent revisable i el tractament mediàtic.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: El olivo
L'Alma té 20 anys i treballa en una granja de pollastres en un poble de Castelló. El seu avi, que va deixar de parlar fa anys, és la persona que més li importa al món. Ara que també ha decidit deixar de menjar, l'Alma creu fermament que l'únic que pot fer tornar el seu avi al seu estat natural és recuperar l'olivera mil·lenària que la família va vendre contra la seva voluntat fa 12 anys. Sense un pla i gairebé sense diners, l'Alma embarca el seu oncle, el seu company de feina, les seves amigues i tot el seu poble en l'empresa de portar de tornada a la masia familiar la monumental olivera, replantada en algun lloc d'Europa.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Premios Forqué
Gala de lliurament dels Premis Forqué al Palau de Congressos de Saragossa. Compta amb les actuacions dels vuit concursants d'Operación Triunfo que ja no són a l'Acadèmia, Sergio Dalma, Pastora Soler, Efecto Pasillo i altres veus importants del país. Una gala que, com cada any, uneix música i cinema.
Altres
Durada: 100'
01.15
Pel·lícula: REC 2
Han passat tan sols uns minuts des que les autoritats van perdre el contacte amb les persones tancades a l'edifici en quarantena. Ningú no sap ben bé què hi passa, a dins. A fora la situació és caòtica. Una unitat de GEO s'endinsa a l'interior de la casa per controlar la situació. Una missió aparentment ràpida i fàcil. Però ja se sap. De vegades, les aparences enganyen.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.40
Los misterios de Laura
El misterio del niño secuestrado
El Jake s'ha recuperat del tret que va rebre i ha tornat a treballar, però descobreix que ha estat substituït per la capitana Santiani, una dona de caràcter difícil que pretén que la seva situació d'interinitat en el càrrec de capitana passi a ser fixa.
Sèries
Durada: 45'
03.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 155'